Bent u op zoek naar geluiddempende wanddecoratie? Met de akoestische dempende systemen van Acoustiwall wordt hinderlijk geluid in elke ruimte perfect gereduceerd. Voor elke toepassing is er een Acoustiwall systeem leverbaar. Het is mogelijk de geluiddempende wanddecoratie in elke gewenste afmeting te leveren en strak af te werken. Acoustiwall producten zijn vervaardigd van hoogwaardig akoestisch dempend materiaal.

Mogelijkheden

Uniek aan de geluiddempende wanddecoratie van Acoustiwall is dat deze leverbaar is met elke gewenste print, graphic, logo, visual of ander design. MetroXL biedt met Acoustiwall oplossingen op maat in de vorm van akoestische systemen. Elk Acoustiwall-systeem heeft specifieke eigenschappen en toepassingen.

De volgende systemen zijn leverbaar:

  • Pool Sound Absorbers: specifiek voor toepassing in natte/vochtige ruimtes zoals een zwembad. Bestand tegen vocht, anti-schimmel, eenvoudig reinigen / afspuiten
  • Pulastic Soundwall: speciaal ontwikkeld voor sportaccommodaties – geluidsabsorberend (absorbeert tot 100% van het storende geluid), akoestische dempend, valbeschermend en hoogste score bal-impact-test
  • Acoustiwall XXL: geluiddempende wanddecoratie op grootformaat
  • Akoestisch spansysteem: wandvullende akoestische dempende oplossing
  • Akoestische panelen: decoratieve geluiddempende wanddecoratie als losse elementen aan de wand
  • Specials: uniek vormgegeven en op maat gemaakte akoestisch dempende oplossingen

Naadloze verwerking

Geluiddempende wanddecoratie is leverbaar in diverse diktes of maatvoering, uitgevoerd in unikleur of gewenste dessin. Stelt u zich eens voor, uw favoriete afbeelding levensgroot op de wand. Dat geeft direct sfeer aan de ruimte, daarbij maakt de akoestisch dempende werking de ruimte ook nog eens aangenamer om in te verblijven. Het montageteam van MetroXL zorgt voor een perfect passende installatie en nette afwerking. Zelfs wanneer er een uitsparing moet worden gemaakt voor bijvoorbeeld een lichtschakelaar dan kan dat. Het vakkundige team zorgt voor een naadloze afwerking.

Absorptiewaardes

De absorptiewaarde van het hinderlijke geluid is afhankelijk van de dikte van het Acoustiwall systeem:

  • 70mm – Alphawaarde 1,0 (100% van het invallend geluid wordt geabsorbeerd)
  • 40mm – Alphawaarde 0,7 (70% van het invallend geluid wordt geabsorbeerd)
  • 20mm – Alphawaarde 0,5 (50% van het invallend geluid wordt geabsorbeerd)

Vaak is 20mm dikte al voldoende voor het gewenste resultaat en vanaf 70mm wordt de hoogst mogelijke waarde van 1,0 behaald.

Perfecte akoestische oplossing

Acoustiwall akoestisch dempende systemen bieden een mooie en functionele oplossing. De installatie vindt plaats zonder hak- en/of breekwerk. De afwerking is super strak. Het is mogelijk elke gewenste afbeelding, grafisch patroon, logo, (bouw)tekening of dessin te verwerken. En de akoestiek van de ruimte wordt duidelijk beter. MetroXL is specialist op het gebied van geluiddempende wanddecoratie. Kijkt u eens op de site van Acoustiwall voor een overzicht van al onze akoestische dempende systemen.

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten