Vinywall ECO is het naadloze behang van de toekomst. Het product is namelijk volledig vrij van oplosmiddelen én daardoor ook vrij van nare geuren. Dit geldt voor zowel het materiaal waarop geprint wordt als de inkten die worden gebruikt.

foto meisje eco vinywall 3

Fotobehang is ‘terug van weggeweest’ en zelfs populairder dan ooit. Logisch, nu de mogelijkheid bestaat om custom made fotobehang of muurstickers te laten maken en monteren. Een eigen foto of een zelf ontworpen decoratief patroon vertalen we in een fantastisch mooi behang voor toepassing in iedere professionele omgeving. Van kantoor, school of ziekenhuis tot café, showroom en winkel.

één van onze wandafwerking producten voor een naadloos fotobehang als wandbekleding is Vinywall®

logo vinywall

Maatwerk voor ieder budget

Of u nu een budget papierbehang wenst voor tijdelijke toepassing in een winkel of een vinyl fotobehang van hoogwaardige projectkwaliteit voor een school, ziekenhuis, kantoor of thuis: metroXL heeft voor iedere vraag en ieder budget een oplossing beschikbaar.

Bereik een groots effect

Maak een afspraak met metroXL voor meer informatie. Ervaar ook hoe een ontwerp uitgevoerd op groot formaat naadloos fotobehang effect heeft op de uitstraling van uw totale organisatie of bedrijf!

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten