Loading...

NIEUW ! Vinywall ECO®: Naadloos en geurvrij fotobehang

U bent hier:: Home > Interieur decoratie > Fotowand > NIEUW ! Vinywall ECO®: Naadloos en geurvrij fotobehang
NIEUW ! Vinywall ECO®: Naadloos en geurvrij fotobehang 2017-05-31T12:39:12+00:00

Vinywall ECO is het naadloze behang van de toekomst. Het product is namelijk volledig vrij van oplosmiddelen én daardoor ook vrij van nare geuren. Dit geldt voor zowel het materiaal waarop geprint wordt als de inkten die worden gebruikt.

foto meisje eco vinywall 3

Fotobehang is ‘terug van weggeweest’ en zelfs populairder dan ooit. Logisch, nu de mogelijkheid bestaat om custom made fotobehang of muurstickers te laten maken en monteren. Een eigen foto of een zelf ontworpen decoratief patroon vertalen we in een fantastisch mooi behang voor toepassing in iedere professionele omgeving. Van kantoor, school of ziekenhuis tot café, showroom en winkel.

één van onze wandafwerking producten voor een naadloos fotobehang als wandbekleding is Vinywall®

logo vinywall

Maatwerk voor ieder budget

Of u nu een budget papierbehang wenst voor tijdelijke toepassing in een winkel of een vinyl fotobehang van hoogwaardige projectkwaliteit voor een school, ziekenhuis, kantoor of thuis: metroXL heeft voor iedere vraag en ieder budget een oplossing beschikbaar.

Bereik een groots effect

Maak een afspraak met metroXL voor meer informatie. Ervaar ook hoe een ontwerp uitgevoerd op groot formaat naadloos fotobehang effect heeft op de uitstraling van uw totale organisatie of bedrijf!

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten

2017-06-01T10:35:28+00:00

MetroXL geeft beleving aan data-analyse Cmotions

Een verscheidenheid aan bijzondere beelden geeft beleving aan data-analyse! Cmotions houdt zich bezig met het verklaren en voorspellen van ontwikkelingen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie. Zij maken daarvoor gebruik van [...]

2017-04-03T15:02:11+00:00

Herbalife blijft kiezen voor MEER! van Metro

Zo’n 3 jaar geleden werd gestart met het doorvoeren van de branding in het Herbalife kantoor in Utrecht. Een saai grijs kantoor werd omgetoverd tot een frisse levendige ruimte waarin de ‘Herbalife filosofie’ de sfeer [...]