Loading...

Lumiwall®

U bent hier:: Home > Interieur decoratie > Fotowand > Lumiwall®: lichtwand met foto print
Lumiwall®: lichtwand met foto print 2017-05-31T12:39:12+00:00

lichtwand met foto print

Lumiwall® is dé wanddecoratie voor interieurs waar een hoge attentiewaarde gewenst is. Van retail en horeca tot onderwijs, musea en zorg. Plaats een Lumiwall®-lichtwand en u weet zich verzekerd van directe aandacht voor uw logo, boodschap of afbeelding. Bovendien zorgt de Lumiwall® lichtwand voor een unieke sfeer, dankzij de mooie indirecte verlichting achter het naadloze fotodoek.

LED verlichte fotowanden

Een Lumiwall® lichtwand wordt gemaakt van een stevig polyester doek, dat strak en naadloos in een aluminium frame wordt gemonteerd, op of in de wand. Achter het doek wordt duurzame Philips ledverlichting geplaatst, wat een prachtig soft lichteffect geeft. De unieke lichtwand voldoet aan hoge eisen ten aanzien van duurzaamheid, kras- en stootvastheid, uv-bestendigheid, lichtechtheid en brandwerendheid.

Lumiwall® lichtwand: unieke voordelen en eigenschappen

·         Hoge attentiewaarde

·         Naadloos

·         Duurzaam: lange levensduur

·         Eenvoudige montage

·         Superscherpe print uit één stuk

·         UV-bestendig

·         Brandwerend (normering EN 13823 en ISO 11925-2 / B-S2-D0)

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten

2017-04-03T15:02:11+00:00

Herbalife blijft kiezen voor MEER! van Metro

Zo’n 3 jaar geleden werd gestart met het doorvoeren van de branding in het Herbalife kantoor in Utrecht. Een saai grijs kantoor werd omgetoverd tot een frisse levendige ruimte waarin de ‘Herbalife filosofie’ de sfeer [...]