Loading...

Wand bestickering

U bent hier:: Home > Interieur decoratie > Fotowand > Wand bestickering
Wand bestickering 2017-05-31T12:39:12+00:00

U kent het vast wel; een kale deur, een saaie wand of een nietszeggend meubelstuk. Voor alle harde, gladde en niet poreuze ondergronden is (wand)bestickering een goede oplossing. Bestickering gaat uit van een zelfklevend materiaal (vaak vinyl) welke is voorzien van een fullcolour print.

Denk ook eens aan systeemwanden in een kantoor of ramen die ruimtes van elkaar scheiden. Kaal wordt met full-colour bestickering sfeervol, saai wordt spannend en nietszeggend wordt een duidelijke boodschap. Afhankelijk van uw ontwerp kan elke gewenste sfeer worden gecreëerd. Elke ruimte krijgt hierdoor een compleet nieuwe beleving. Simpel, mooi en een oplossing welke ook op lange termijn prima werkt. MetroXL gebruikt namelijk alleen prints op kwaliteitsproducten waardoor de kwaliteit van de bestickering kan worden gewaarborgd.

Laat MetroXL met u meedenken en creëer de door u gewenste sfeer met wandbestickering op maat. MetroXL meet uw wanden in, werkt samen met u aan het ontwerp en ons montageteam brengt de bestickering op vakkundige wijze aan.

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten

2017-06-01T10:35:28+00:00

MetroXL geeft beleving aan data-analyse Cmotions

Een verscheidenheid aan bijzondere beelden geeft beleving aan data-analyse! Cmotions houdt zich bezig met het verklaren en voorspellen van ontwikkelingen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie. Zij maken daarvoor gebruik van [...]