Interieur renovatie wordt wel heel eenvoudig met MetroXL. Uw volledige interieur restylen, zonder dat er hak- en breekwerk nodig is? Dat kan! Met renovatie folie voorzien we wanden en deuren van fraaie structuurstickers, niet te onderscheiden van echt hout, metaal of een ander materiaal. Onze interieur renovatie tovert een gedateerd of kleurloos interieur in een mum van tijd om tot een moderne, gastvrije, warme en representatieve ruimte! Interieur renovatie met renovatiefolie is mogelijk op bijna alle soorten ondergrond.

Oude plafondschildering renoveren? De plafondschildering kunnen we reproduceren met de digitale print techniek. We kunnen de digitale kopie van de plafondschildering op groot formaat printen en op uw plafond aanbrengen. Dat is maatwerk interieur renovatie van MetroXL.

Uw ontvangstbalie ziet er een beetje sjofel uit? Ook hier biedt interieur renovatie met renovatiefolie de oplossing! Uw receptie ziet er in een mum van tijd weer uit als nieuw. Of het nu in een betonlook is of een warme notenhouten uitstraling. Echt alles is mogelijk!

Uw wanden kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken? Kies ook hier voor renovatie folie met structuur voor meer beleving en diepgang. Een compleet nieuwe sfeer door interieur renovatie van MetroXL en een groot deel van de folies kunnen gewoon worden afgedaan met een vochtige doek. Niet alleen heel mooi maar ook erg handig dus!

De monteurs van MetroXL zorgen ervoor dat u gewoon door kunt werken; ze monteren de renovatiefolies zonder lawaai en geheel stofvrij. Een prettige bijkomstigheid, bovenop de voordelige wijze waarop uw geheel nieuwe interieur renovatie tot stand komt.

Stel die verbouwing nog maar even uit! Vraag MetroXL naar de vele mogelijkheden voor uw interieur renovatie.  

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten