Interieur decoreren met een print van MetroXL

MetroXL voorziet uw interieur eenvoudig van een andere hout-, metaal- of steenlook als print. Zeker voor bedrijfsruimten, scholen, ziekenhuizen, hotels, restaurants, winkels of kantoren is dit dé perfecte restyling zonder dat daar ingrijpende verbouwingen voor nodig zijn. MetroXL is dé specialist als het gaat om interieur printoplossingen. We bieden u niet alleen ontelbaar veel mogelijkheden, maar we leveren ook maatwerk als u uw interieur wil voorzien van een representatieve print.

Dit kan gaan om wanden, bureaus, plafonds of zelfs ramen. Een interieur compleet laten restylen met een print of hout-, metaal- of steenlook is tevens mogelijk bij MetroXL. Zonder ingrijpende verbouwing of hoge renovatiekosten creëert u de uitstraling die u wenst of past bij de uitstraling of het imago van uw bedrijf of winkel. Ook voor het restylen van bijvoorbeeld een hotelkamer interieur zorgt een print voor het gewenste resultaat. Door het toepassen van diverse folie stickers op bijvoorbeeld plafonds, vloeren en meubilair kan iedere gewenste sfeer of ambiance verkregen worden.

Zo kunt u bij MetroXL kiezen voor een interieur print in de vorm van renovatie folie met een 2D of 3D structuur in hout-, metaal- of steenlook, maar ook voor complete wandbekleding in de vorm van een foto of tekst. Doordat we het complete proces in eigen beheer hebben kunnen we u niet alleen voorzien van de juiste adviezen, maar zorgen we voor korte lijnen in het proces en leveren we maatwerk. Wilt u uw bedrijfsruimte een andere sfeer en beleving geven? Denk dan eens aan het verwerken van een grootformaat print in het interieur. Neem vrijblijvend contact op met MetroXL voor de mogelijkheden.

interieur print showroom

Professionele interieur decoratie met een print

MetroXL is dé specialist als het gaat om interieur restyling door middel van een print. Bij ons heeft u een ruime keuze aan interieurdecoratie prints waarmee u iedere ruimte kunt voorzien van een nieuwe look. Ook voor marketingdoeleinden of communicatie-doeleinden is een interieur print onmisbaar als marketingtool. We leveren hoge kwaliteit fotowanden, wanddecoratie met een print en raamfolie met een bedrijfslogo of eigen ontwerp.

interieur print kantoor

Daarnaast bent u bij MetroXL ook aan het juiste adres voor een op maat gemaakt tapijt of kleed voorzien van grafische patronen of andere decoratieve print. Tapijt en kleden printen geeft direct een exclusieve uitstraling aan ieder soort interieur. Deze interieur print is prima toe te passen voor bijvoorbeeld vloerkleden, wandbekleding, lopers of projecttapijten. Ook als u het interieur graag wilt voorzien van een print op wanden of glazen afscheidingen staan we graag voor u klaar.

Hierbij kunt u denken aan een exclusieve raamfolie met eigen print of bedrijfslogo. Deze interieur print is bijvoorbeeld prima toe te passen voor decoratieve communicatie-doeleinden. Wilt u het interieur van uw kantoor, restaurant of winkel laten voorzien van een nieuwe print of wandbekleding? Neem dan vrijblijvend contact op met MetroXL.