Project Description

Proeven in de testbakkerij van Dutch Bakery op het hoofdkantoor in Tilburg; een plek waar nieuwe recepten worden ontwikkeld, geprobeerd en getest. Deze ruimte is tevens de plek waar Dutch Bakery haar klanten ontvangt. Een spreekkamer waar de producten die zijn ontwikkeld worden besproken, geproefd en gefinetuned.

In deze ruimte is door MetroXL meer beleving gebracht door het plaatsen van textiel frames, wandbekleding met verwisselbare doeken en een licht akoestische demping. Het vakmanschap, de passie voor brood en de kwaliteit spat van wanden af. Je krijgt honger van het zien van de afbeeldingen, je hoort het brood nog net niet knisperen en je kunt het brood bijna ruiken…. Zoveel sfeer hangt er in deze ruimte.

 

Dutch Bakery kiest altijd voor de beste producten. Niet alleen voor de thuisafbak producten maar ook voor de leverancier van de wandprints. MetroXL levert al jarenlang kwaliteit, denkt in oplossingen en levert maatwerk.

Het plaatsen van de smaakvolle prints op de wand in de ontvangstruimte van Dutch Bakery was de finishing touch. Eén waar je honger van krijgt! Ook op zoek naar een smaakvolle oplossing voor een ruimte binnen uw bedrijf? Wij denken graag met u mee! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.