Project Description

Het nieuwe Frits Philips Lyceum in Eindhoven biedt jong talent beleving en uitdaging

In Eindhoven wordt hard gewerkt aan het nieuwe Frits Philips Lyceum. Een Lyceum waarbij talentontwikkeling door het bieden van zo veel mogelijk uitdaging centraal staat. Uitdaging, beleving en inspiratie wordt op diverse manieren gecreëerd in de nieuwbouw en renovatie van dit lyceum. Zo is er ook extra veel aandacht besteed aan de 3 sporthallen die bij het lyceum horen. Samen met Sika Nederland BV is praktisch en concreet invulling gegeven aan de inrichting van deze sporthallen waarbij de esthetiek zeker niet uit het oog is verloren!

Het beschermen van de sporter staat altijd voorop bij de inrichting van sportfaciliteiten. Naast valbescherming vormt ook de akoestiek en totaalbeleving van de ruimte een belangrijk onderdeel om een fijne en uitdagende ruimte te creëren. Samen met de vakmensen van Pulastic® zijn de ruimtes omgetoverd tot sportfaciliteiten die voldoen aan de meest strenge eisen gesteld door KIWA/ISA Sport op het gebied van akoestiek, valbescherming en onderhoud.

Pulastic® Sound Wall by MetroXL

De vloeren zijn voorzien van Pulastic® sportvloeren en op de wanden wordt de door MetroXL ontwikkelde Pulastic® Sound Wall met prachtige full-colour prints aangebracht. Deze wanden zijn niet alleen heel mooi maar ook heel sterk, ze behalen namelijk de hoogst mogelijke score bij de Kiwa-Bal-Impact-test en hebben een absorptie waarde van 100%!

Het is een prachtig kleurrijk project, welke grafisch mooi is vormgegeven. Beelden in zwart/wit van diverse sporten afgewisseld met blauwe cirkels passend bij de huisstijl van het Frits Philips Lyceum. Beleving door inzet beeld! Dat is waar wij bij MetroXL goed in zijn. Als dit geen bron van inspiratie is voor al die nieuwe talenten?!

 

Pulastic® Sound Wall is exclusief verkrijgbaar bij Sika Nederland BV / Locatie Deventer Pulastic® sportvloeren.