Project Description

Zintuigen worden geprikkeld bij Big Green Egg

In de tuinkamer van het nieuwe pand van Big Green Egg plaatste MetroXL een levensgrote verlichte wandprint; Lumiwall. Daar krijg je toch honger van? De verse vis, klaar om te worden bereid, vastgehouden door een echte foodliefhebber. De Big Green Egg binnen handbereik om al dit lekkers langzaam te garen. Je kunt het bijna ruiken…

Dat is de beleving die je met een Lumiwall kunt creëren. Zet deze bijzondere ledwand in om te inspireren, te laten genieten, weg te dromen, kortom om beelden tot leven te brengen.

MetroXL heeft tijdens dit project nauw samengewerkt met de architect. De Lumiwall lichtwand loopt gelijk met de muur, het eindresultaat is daardoor heel strak. De sfeer in te tuinkamer sluit perfect aan bij de visie en filosofie van het merk Big Green Egg: het prikkelen van de zintuigen en deze voor de volle 100% inzetten. Eten is emotie en laat onvergetelijke momenten ontstaan.

Bent u ook op zoek naar een manier om uw filosofie op bijzondere wijze tot leven te brengen? Neem dan, net als Big Green Egg, contact op met MetroXL. Laat ons met u meedenken en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.