Project Description

De rustieke uitstraling van Bodega Mondriaan…

Wanneer je een horecaopleiding bij ROC Mondriaan aan de Koningin Marialaan in Den Haag volgt dan kan het zomaar zijn dat je je eerste lesuur in Bodega Mondriaan doorbrengt. Dit bijzonder sfeervolle practicumlokaal neemt de leerlingen mee in de wereld van de wijnen. Ze leren hier alles over wijnen; over de verschillende soorten, hoe je moet proeven, hoe je deze moet serveren en nog veel meer!

Portugese beleving met afbeelding bodega

Peter den Heijer van Blue Lemon bedacht in samenwerking met ROC Mondriaan de ultieme beleving door het verwerken van een afbeelding van een Portugese bodega op de wand. Het resultaat? Waar eerst een saaie kale wand was krijg je nu letterlijk en figuurlijk een kijkje in een wijnproeflokaal zoals je deze in Portugal tegenkomt. Je waant je in een compleet andere wereld.

designproject roc mondriaan vinywall van metroxl
keukenkastjes voorzien van bestickering
wijnlokaal designproject met afbeelding op wand en keukenblok

Beleving compleet gemaakt

De wijnvaten, de doorkijk naar de opslag van de wijnen, de bogen, de oude muren; het lijkt alsof je zo de afbeelding in kunt lopen. Er hangt zelfs een naambord; Bodega Mondriaan. Om de beleving compleet te maken is ervoor gekozen om ook de deuren van het keukenblok met spoelbak en aanrecht te voorzien van dezelfde print. Zo gaat deze volledig op in de achtergrond. Zelfs de vaatwasser is voorzien van een deel van de afbeelding.

Wandvullende afbeelding van projectkwaliteit

Op de wand is Vinywall van MetroXL verwerkt. Deze muursticker is naadloos, van hoogwaardige projectkwaliteit en kleurecht. Op de kastdeuren van het keukenblok is speciale bestickeringsfolie verwerkt met een matte laminaat afwerking. Hierdoor zijn de kastjes afneembaar met een licht vochtige doek. Wel zo handig wanneer er een keer geknoeid wordt.

wijnlokaal ROC Mondriaan
wijnvaten als afbeelding op de muur naadloos behang van MetroXL
deurtjes keukenkastjes voorzien van bestickering -zelfde als achterwand-

Designproject? Samenwerken met MetroXL

Peter den Heijer vertelt: “Al jarenlang werk ik, naar volle tevredenheid, samen met MetroXL. Zij brengen mijn designideeën tot leven met hun producten. Ze denken mee en zorgen er altijd voor dat elk designproject tot in de puntjes wordt opgeleverd. Het is fijn om samen te werken met een partij waar je van op aan kunt.”

Ook voor jouw designproject

Verwerk jij als interieurarchitect, projectdesigner, interieurstylist of interieurdesigner wel eens afbeeldingen, graphics of visuals in je design? Dan nodigen wij je graag uit om kennis met ons te maken en met ons samen te werken. Met MetroXL aan je zijde weet je dat jouw ideeën perfect worden omgezet naar werkelijkheid. Zelfs wanneer maatwerk oplossingen nodig zijn. Wij laten ons graag uitdagen!