Project Description

MetroXL verzorgde voor MultiSelect de complete restyling van het kantoor in Boxtel: van het ontwerp tot en met het aanbrengen van de folie. Het werd een volledige metamorfose met een verbluffend eindresultaat!

Verbouwen of renoveren?

Wat doe je wanneer je een ruimte huurt welke qua inrichting erg verouderd is maar je hier toch voor langere tijd gebruik van wil maken? “Gaan we verbouwen of is er een andere oplossing?”, dat was de vraag die MultiSelect zich terecht stelde. De zoektocht naar een andere oplossing bracht hen uiteindelijk bij MetroXL. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van renovatie met folie werd een afspraak op locatie gepland. Al snel werd duidelijk dat er zoveel meer mogelijk was dan enkel het aanbrengen van een sticker op een wand.

Er werd onder andere gekozen voor de inzet van renovatiefolie met houtlook. Deze houtkleur vormde de basis voor het complete ontwerpvoorstel dat MetroXL voor MultiSelect maakte.

Ontwerp door MetroXL
De opdracht die MetroXL meekreeg voor het ontwerp was dat het een eenheid moest vormen, rustig moest zijn maar wel met een warme, professionele uitstraling. In het ontwerp werd een combinatie gemaakt van houtlook wanden met de verwerking van full-colour prints op andere wanden.

MetroXL verwerkte in alle signing een grafische element in de vorm van een stippenpatroon. Deze werd ook doorgetrokken in de glazen wanden met etsglasfolie. Passende beelden werden gezocht en bewerkt met dezelfde kleur-overlay en het grafische stippenpatroon. In het ontwerp hoefde slechts een paar kleine aanpassingen te worden gedaan, zo enthousiast was MultiSelect over het voorstel.

Renovatie met folie
Directe verbetering werd behaald met het voorzien van een aantal vergeelde systeemwanden met de rustieke houtlookfolie met structuur. Deze high quality renovatiefolie is voorzien van structuur, haast niet van echt te onderscheiden en heeft een luxe uitstraling.
Andere wanden werden voorzien van een full-colour print (in folie of textiel, afhankelijk van ondergrond en ruimte) en één deel werd heel praktisch voorzien van magnetisch whitebordlaminaat. Ook de deuren kregen een nieuwe frisse look door de verwerking van houtlookfolie en de privacy werd gewaarborgd door het aanbrengen van etsglasfolie op de glazen wanden.

Het resultaat is een rustige maar toch krachtige uitstraling vol beleving en sfeer. Wanneer u gaat renoveren denk dan eens aan renovatiefolie. Laat u net als MultiSelect verrassen door de mogelijkheden!

Renoveren hoeft niet de hoofdprijs te kosten!
Een nieuw interieur voor uw kantoor, showroom of andere bedrijfsruimte is erg kostbaar. MetroXL heeft dé oplossing voor u; renovatie met folie. Het resultaat zal u doen verbazen.

Met de inzet van renovatiefolie kan een ware metamorfose van het interieur worden bereikt. Neem contact op met MetroXL en laat u vrijblijvend informeren over een complete restyling zonder de nadelen die verbouwen met zich meebrengt.