Project Description

Een nieuwe frisse uitstraling voor Overvoorde Van Tilborg

MetroXL verzorgde de nieuwe signing voor Overvoorde Van Tilburg, een onafhankelijk adviesbureau voor vastgoedonderhoud uit Waalwijk. Sinds enige tijd voert het bureau een nieuwe huisstijl met in de hoofdrol een nieuw kleurrijk logo. “Het nieuwe logo past beter bij het karakter van het bedrijf en is meer van deze tijd”, vertelt Kees van Tilborg.

De nieuwe huisstijl werd doorgevoerd in alle documenten en online in een nieuwe website. Het laatste onderdeel van de restyling was de signing. Kees van Tilborg ging op zoek naar een partij die dit zou kunnen verzorgen, hij zocht deze via internet. Het moest een partij zijn die zich dichtbij bevond, die niet te groot en niet te klein was, die zich professioneel presenteerde en een serieuze en betrouwbare indruk maakte. MetroXL kwam daarbij als beste uit de bus. De site van MetroXL gaf ons zo’n goede indruk dat we eigenlijk direct contact met hen hebben opgenomen, aldus Kees.

“MetroXL bezocht ons bedrijf met twee adviseurs, we bespraken de mogelijkheden en ik kreeg daarbij duidelijk en goed advies. Ik heb de signing volledig volgens de voorstellen van MetroXL laten uitvoeren. Het glas in de pui werd voorzien van fullcolour geprinte etsglas-folie. Een prachtige combinatie met de blauwe kleur van de kozijnen. Ze leverden een full-colour geprinte en wasbare logomat met rubber backing en aan de straat is het bestaande bord hergebruikt door het paneel opnieuw te beplakken met het nieuwe logo.”

“Ik ben erg blij met het eindresultaat!” aldus een zeer enthousiaste Kees van Tilborg.

MetroXL levert kwaliteit, ze leveren goed werk, geven goed advies en offreren nette prijzen. Het is een fijne partij om mee samen te werken, je kunt erop vertrouwen dat de goede online indruk ook in het echte werk terugkomt!

Net als adviesbureau Overvoorde Van Tilborg hecht MetroXL veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid omdat dit betekent dat er wordt gewerkt aan een constructieve samenwerking. Dat is de echte meerwaarde van MetroXL!