Project Description

Concept iSpace Sports, de beweegruimte van de toekomst!

iSpace Sports is een uniek concept voor de inrichting van sportfaciliteiten. Het concept laat de beweegruimte van de toekomst zien. Deze uitdagende ruimte gaat uit van drie basiselementen: interactief, intelligent en innovatief. Aan deze 3 i’s zijn door Sika Nederland op bijzondere wijze invulling gegeven! Het totaalconcept iSpace Sports creëert een totaalbeleving waarbij plezier, educatie en sport samengaan.

Sfeer en beleving worden in het iSpace Sports concept gecreëerd door:

  • een Pulastic® sportvloer met oplichtende LED lijnen (Pulastic Led Court™)
  • projectie met nieuwe vormen van sport en spel
  • digitale software
  • toestellen afgestemd op deze nieuwe vorm van bewegen
  • inzet door MetroXL ontwikkelde Pulastic® Sound Wall, wandbekleding leverbaar in elke gewenste print

In het iSpace Sports concept is natuurlijk ook de kwalitatief hoogwaardige Pulastic® Sound Wall opgenomen als invulling van de akoestische, valbeschermende wandbekleding. Sika Nederland BV werkt hiervoor heel nauw samen met MetroXL, de bedenker van deze specifieke wandbekleding.

Het iSpace Sports concept speelt in op wat kinderen en volwassenen vandaag de dag inspireert en waardoor zij worden gemotiveerd te bewegen. iSpace Sports biedt zoveel meer dan beweging, het biedt uitdaging en beleving. Het maakt bewegen een plezier voor iedereen!

Sporten in een nieuwe bewegingsruimte

Binnen het iSpace Sports concept kunnen via de interactieve LED-belijning de nieuwste bewegingsspellen- en sporten worden getoond. Er kan een moderne belevingswereld met diverse sferen worden gecreëerd zeker wanneer hier ook nog licht geluid, video en zelfs geur aan toe wordt gevoegd. Met deze verbazingwekkende technologie worden gebruikers onderdeel van een nieuw zintuiglijk universum. Verplaats je in het hart van de jungle, de diepten van de oceaan of de verre uithoeken van de ruimte. Alles is mogelijk!

Met het iSpace Sports concept ontstaat de sportaccommodatie van de toekomst, deze daagt je uit om te bewegen.

Het iSpace Sports concept waar de door MetroXL ontwikkelde Pulastic® Sound Wall onderdeel van uitmaakt is exclusief verkrijgbaar bij Sika Nederland BV / Locatie Deventer Pulastic® sportvloeren.