Project Description

Movianto in Oss – logistiek dienstverlener in de farmaceutische industrie, biotechnologie en gezondheidszorg – nam onlangs een nieuw centraal Europees distributiecentrum in gebruik. Voor de inrichting van alle kantoor- en vergaderruimten en de kantine werd interieurarchitect Ingrid Janssen van Pinx Design uit Uden ingeschakeld. Eén van de wensen was dat er veel kleur zou worden verwerkt, verder kreeg Pinx Design min of meer de vrije hand. De wandbekleding speelt in vrijwel alle ruimten een belangrijke rol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Losstaande scheidingswanden – die de managementkantoren gedeeltelijk afscheiden van de kantoortuin – zijn voorzien van een folieprint waarop de vier seizoenen zijn gevisualiseerd. Ingrid Janssen van Pinx Design: “Dit beeld krijgt meer dimensie en spanning doordat deze op diverse momenten wordt onderbroken.” In de vergaderruimten is het logo van Movianto op speelse wijze op de wanden verwerkt, zodat er een soort kunstwerk is ontstaan.

Het fotobehang is één naadloos geheel, voor een perfect eindresultaat. Weer heel anders is de sfeer in de kantine, waar vissen en koraal meer dan levensgroot zijn uitvergroot op fotobehang. MetroXL nam de productie en montage van alle wandbekleding op zich. Ingrid Janssen: “Voor een omvangrijke opdracht als deze, moeten we partijen hebben waar we van op aan kunnen.

We werkten al vaker samen met MetroXL en zijn erg tevreden over die samenwerking. Vandaar dat we voor de opdracht bij Movianto opnieuw voor MetroXL hebben gekozen.”