Project Description

Luxe kantoorruimte met wauw-effect

Dit project is echt een ‘pareltje’. Dat vindt interieur designer Ellen Herber en eerlijk gezegd vinden wij bij MetroXL dat ook! De opdracht die Ellen meekreeg van haar opdrachtgever was de kantoorruimte een high-end luxe uitstraling te geven. Een uitstraling die de bezoeker direct bij binnenkomst ‘Oh wauw’ laat denken en ervaren.

Lumiwall-MetroXL-boardroom
Vinywall-lounge- MetroXL
Vinywall-office-MetroXL

Indrukwekkende afbeeldingen versterken het wauw-effect

In samenwerking met MetroXL zijn grote blow-ups van afbeeldingen verwerkt, passend bij het werk van dit bedrijf, gerubriceerd per ruimte. Elke ruimte is vervolgens vanuit de beleving van de gebruiker ingericht. Zo is de ontvangstruimte bewust rustig gehouden en niet voorzien van afbeeldingen zodat de bezoeker kan ‘landen‘. De aandacht van de bezoeker wordt in deze ruimte automatisch getrokken naar de ruimtes waarin wel visuals zijn verwerkt.

luxe kantoorruimte met wandvullende fotoprint MetroXL
Verlichte wandprint kantoor MetroXL
Interieurdecoratie luxe kantoorruimte

Lumiwall verlichte wandprint

In de boardroom zijn Lumiwall verlichte wandprints verwerkt. Het resultaat is spectaculair. Door het framen van de afbeeldingen lijkt het alsof je daar bent, waar de afbeelding je heen voert, alsof je door een raam naar buiten kijkt. De houten lamellen lopen deels over de afbeelding waardoor er een 3e dimensie ontstaat. De aangebrachte Lumiwalls zijn daarnaast ook nog eens akoestisch dempend. Dit maakt de boardroom een fijne rustgevende lichte ruimte.

Vinywall naadloze wandprint

In de officeruimte zijn ook prachtige wandvullende visuals van het werk van dit bedrijf te zien. Deze haarscherpe afbeeldingen in projectkwaliteit (Vinywall van MetroXL) zijn op dezelfde manier geframed met houten lamellen als in de boardroom. Dit zorgt voor eenheid en een geeft de ruimte een luxe uitstraling.

Kiezen voor kwaliteit en vakmanschap

“Het idee om grote afbeeldingen in te zetten was er vanaf dag 1 bij dit project. Dit zou bijdragen aan de indrukwekkende uitstraling waar dit bedrijf naar op zoek was. Wanneer je zo’n high-end project onderhanden hebt dan wil je kunnen vertrouwen op de kwaliteit en het vakmanschap van je leveranciers. MetroXL was hierbij voor mij een logische keus want als iemand high-end maatwerk kan leveren, dan is dat wel MetroXL!” aldus interieurontwerper Ellen Herber.

luxe kantoorruimte met Lumiwall verlichte wandprint
Luxe kantoorruimte styling met grote visuals
Wandvullende afbeeldingen in luxe kantoorruimte

MetroXL – meedenken in oplossingen

“Ik vind het belangrijk dat je voelt en ziet waar een bedrijf voor staat. Het verwerken van beelden in ruimtes is een soort van toegepaste kunst. En dat is precies wat MetroXL doet; zij brengen beleving in beeld en dat is krachtig. Ik werk graag samen met adviseur Ron Labordus van MetroXL; hij denkt met je mee, biedt efficiënte en praktische maatwerkoplossingen, laat je voorbeelden zien en bezoekt altijd de locatie om zo het beste advies te kunnen geven. Maar ook het montageteam bestaat uit mensen waarmee het prettig samenwerken is. En mocht er onverhoopt eens iets fout gaan dan weet ik dat MetroXL dat zonder problemen netjes opgelost. Dat is de servicegerichtheid waar je als interieurontwerper op kunt vertrouwen en bouwen.”

 Kom maar op met het volgende project!

“Elke opdracht is uniek, dat maakt mijn werk zo leuk. Ik verdiep me in de wensen van mijn klant en werk met wat er voorhanden is. Ik denk mee, heb oog voor de wensen van de klant, laat zien wat verder nog mogelijk is en lever altijd een professioneel en uniek interieurontwerp. Zoals ik met mijn klanten samenwerk, zo werkt MetroXL met mij samen! Samen sparren we over de design ideeën en wat mogelijk is in de uitvoering. Zo weet ik dat MetroXL de beelden in mijn ontwerp tot in perfectie omzet tijdens de uitvoering van het project.”

Ook professioneel samenwerken?

Ben je als interieurdesigner, projectontwerper of interieurarchitect op zoek naar een samenwerkingspartner die betrokken is en met je meedenkt, maatwerk oplossingen biedt en zorgt dat jouw project tot in de puntjes wordt opgeleverd? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Interieurdesign: Ellen Herber
Projectfotografie: Monique Nardten