Project Description

MetroXL biedt AIR-serv een praktische oplossing!
Bij menig tankstation staan ze; de luchtunits van AIR-serv. Erg handig wanneer u even uw banden op wil pompen of uw auto uit wil zuigen. MetroXL levert al jarenlang de belettering van deze units aan AIR-serv. Deze belettering sticker geeft informatie over hoe de unit gebruikt dient te worden.

De stickers die MetroXL aanlevert bij AIR-serv zijn afgewerkt met een speciale laag laminaat. Dit zorgt ervoor dat de bedieningspanelen zelfs na veelvuldig gebruik in weer en wind nog steeds goed leesbaar zijn. Zo ziet u maar… zelfs wanneer u lucht verkoopt biedt MetroXL een praktische oplossing!

Waarom MetroXL?

Roy Mangels (Service Manager bij AIR-serv) vertelt; “Op aanbeveling van een bekende zijn we een jaar of 5 geleden bij MetroXL terecht gekomen. Na een gesprek met Eric Eijkens over onze wensen en eisen besloten we MetroXL als onze vaste leverancier te kiezen. Ik kan niet anders zeggen dan dat MetroXL altijd kwaliteit levert, de samenwerking tot op de dag van vandaag nog steeds erg prettig is en ze erg flexibel zijn, zelfs wanneer er onverwacht aanpassingen zijn”.

Over AIR-serv
AIR-serv is ’s werelds grootste exploitant van luchtunits (stofzuigen en/of banden oppompen). AIR-serv neemt de kostenpost bij de klant weg en geeft daar goed werkende units en een deel van de opbrengst voor terug.

MetroXL denkt ook met u mee!
Zoekt u ook een praktische oplossing voor uw signing probleem? MetroXL gaat de uitdaging graag aan. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee!