Project Description

Een verscheidenheid aan bijzondere beelden geeft beleving aan data-analyse!

Cmotions houdt zich bezig met het verklaren en voorspellen van ontwikkelingen die van belang zijn voor de besturing van een organisatie. Zij maken daarvoor gebruik van advanced analytics en data science. Het uiteindelijke doel: optimale inzet van mensen, processen en middelen.

Vanwege de groei van het bedrijf is in 2016 besloten dat verhuizing naar een grotere locatie niet langer uitgesteld kon worden. De keuze viel op de derde verdieping van de Atoomclub in Amersfoort; een energieke omgeving met ondernemende sfeer.

De nieuwe locatie werd ingedeeld waarbij er werd gekozen om elke ruimte te voorzien van één of meerdere beelden die, elk op geheel eigen wijze, aangeven dat Cmotions innovatie nastreeft. Soms vanuit grote hoogte en weidse blik, soms vanuit een analyserend laboratorium, soms door een kinderlijk open kijk op zaken, soms op basis van competitie, maar altijd met een knipoog naar techniek en data, de overall core-business van Cmotions.

MetroXL heeft door het plaatsen van de interieur graphics een unieke beleving gecreëerd. Een beleving die perfect aansluit bij het bedrijf, het bruisende en innovatieve karakter en de dynamiek waarin gewerkt wordt.

Op advies van MetroXL is gekozen voor de verwerking van de beelden op een aantal verschillende manieren. Elke verwerking heeft unieke eigenschappen en is de beste keus voor de desbetreffende ruimte. Zo zijn de glazen wanden in zowel office, klantontvangstruimte en de algemene ruimte voorzien van transparante full-colour geprinte (etched glass) folie voor een unieke sfeer.

Vervolgens sieren diverse textielframes op maat de wanden van Cmotions; een enkele keer wandvullend en een aantal keer verwerkt op een deel van de wand. De volledige uitvoering van de interieur graphics was maatwerk op basis van de specifieke wensen van de klant en passend bij de functie van de ruimte en de beleving die gecreëerd diende te worden. Het vakkundige montageteam van MetroXL heeft alles netjes geïnstalleerd. MetroXL is van aanvraag tot oplevering zeer betrokken geweest bij dit project.

Bent u ook op zoek naar een professionele en vakkundige interieur graphics specialist die met u meedenkt? Neem dan contact op met MetroXL!