Project Description

MetroXL levert pijlsnel Covid-19 signing in eigen huisstijl bol.com

MetroXL produceerde en installeerde de nieuwe Covid-19 / Corona signing bij bol.com als vervanging van de tijdelijke zelf aangebrachte signing. Het volledige pand werd voorzien van wandstickers, posters, vloerstickers en zelfs handige 1,5 meter meetlatten. En dit alles in de eigen huisstijl van bol.com!

Covid-19 wandstickers
Hoe zorg je ervoor dat zowel je bezoekers als werknemers zich houden aan de richtlijnen van het RIVM, zeker wanneer ze niet allemaal Nederlands spreken? Bij bol.com bedachten ze voor elke situatie een sticker met daarop info in 3 talen, met Engels als hoofdtaal:

  • Keep a distance (1,5m)
  • Extra hygiene (handen wassen, hoest in je elleboog, houd je werkplek schoon)
  • Wash your hands (was je handen
  • Maximum amount of people (max. aantal mensen in deze ruimte)
  • Take a seat here (hier plaatsnemen)
  • Etc.

Covid-19 posters
Er werden ook posters gereproduceerd, deze zijn aan 2 zijdes voorzien van laminaat waardoor deze eenvoudig schoon te maken zijn en daarnaast ook handig te herpositioneren, mocht dat nodig zijn.

bol.com covi-19 corona stickers
vloersticker corona signing bol.com
1,5m meetlat bol.com corona signing

Covid-19 vloerstickers
Op advies van MetroXL zijn de vloerstickers op speciale folie verwerkt. Hier is gekozen voor kwaliteit, zodat de print mooi blijft, ook wanneer er veelvuldig overheen wordt gelopen. De vloerstickers geven extra informatie en laten zien wat 1,5m afstand is. Ook geven de vloerstickers de verplichtte looprichting aan in het pand.

Covid-19 meetlatten
Als extra item vervaardigde MetroXL voor bol.com de 1,5m meetlatten. Deze liggen verspreid door het pand. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht maar toch stevig honingraatkarton. Dit was een idee van MetroXL zodat het nog duidelijker wordt wat nu precies 1,5m is. Bij twijfel kan de meetlat erbij worden gehouden.

MetroXL print in eigen beheer
De Covid-19 signing voor bol.com was een spoed klus. Doordat MetroXL de stickers in eigen beheer print kan snel en flexibel worden ingespeeld op de vraag zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit.

bol.com covid-19 corona siging printer MetroXL
corona signing bol.com printer metroxl
1,5m vloerstickers bol.com

Waarom MetroXL?
Op de vraag waarom bol.com steeds kiest voor MetroXL antwoordt de facilitair specialist van bol.com als volgt: “Persoonlijke aandacht en begeleiding, leverancier die graag mee denkt en ook daadwerkelijk naar verwachting kan leveren. Super fijne samenwerking!”

Ze vult het nog heel toepasselijk aan met: “Bij MetroXL zijn ze pijlsnel!”

Kies ook voor Covid-19 signing in eigen huisstijl
Net als GGZ Delfland koos bol.com voor Covid-19 signing in eigen huisstijl; anders, opvallend en toch herkenbaar. MetroXL staat bij deze projecten voor maatwerk, kwaliteit, aandacht voor detail, meedenken, verrassende oplossingen en signing die MOOI! is en blijft. Laat ons ook meedenken over uw Covid-19 signing in eigen huisstijl! Bel ons (0416 33 53 68) voor meer info of stuur ons een mail (info@metroxl.nl).