Project Description

Een kleurrijke persoonlijkheid siert het kantoor van PersonalColor

Ieder mens is uniek. De één is een echte teamplayer, de ander juist meer solistisch. Sommige mensen zijn rationeel, anderen vertrouwen meer op hun gevoel. Personalcolor geeft het meest complete beeld van jezelf.

Met het gebruik van kleuren worden de unieke eigenschappen van een persoon, de persoonlijkheid in kaart gebracht. De door MetroXL geplaatste visual is de perfecte verbeelding van wat Personalcolor doet. Daarnaast geeft de visual sfeer, kleur en een vriendelijke invulling aan de ruimte. Het is een prachtig en uniek beeld wat door MetroXL is verwerkt tot een super scherp geprinte full-colour visual.

Het vakkundige montageteam van MetroXL heeft de full-colour print bestaande uit 2 banen, op de wand bevestigd. De visual is geplaatst op een ondergrond van systeemwanden. Het is niet mogelijk om een naadloze Vinywall aan te brengen op deze ondergrond vandaar dat hier is gekozen voor wandbestickering. De naad tussen de banen is slim en onopvallend verwerkt in de overgang tussen de systeemwanden. Het resultaat mag er zijn! Wat een kleurexplosie! Deze visual is een persoonlijkheid op zich!

Bart de Kruiff zegt het volgende over de keuze voor MetroXL:

“De keuze voor Metro XL was snel gemaakt. Vanaf het eerste contact werd heel goed geluisterd naar wat we wilden. De geboden oplossing was ontzettend goed. Net zoals de levertermijn, de samenwerking en ook de nette prijs. Zelden hebben we trouwens zo’n goede service ervaren, 10 met een griffel! Metro XL heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.”