Project Description

MetroXL plaatst visual van meer dan 400m2 

Eind september opende bol.com het nieuwe bol.com fulfilment center in Waalwijk. Met een grondoppervlakte van circa 50.000m2 is de verwachting dat er ± 30.000 artikelen per uur verwerkt gaan worden op het drukste moment van het jaar.

MetroXL plaatste, passend bij de grootte van het centrum, een visual van ca. 64 meter lang en ca. 7 meter hoog in de logistieke hal. Een haarscherpe print, geproduceerd en gemonteerd door de vakmensen van MetroXL. Deze visual geeft een overzicht van de producten die via bol.com besteld kunnen worden.

Een bakstenen wand in de kantine, of toch niet?
Om sfeer te creëren in de kantine is door bol.com besloten tot het plaatsen van een bakstenen wand. MetroXL produceerde en installeerde een fullcolour visual op ware grootte. Het resultaat? Een niet van echt te onderscheiden bakstenen wand.

Het gebruik van een print in plaats van echte bakstenen biedt daarnaast alleen maar voordelen. Het is voordeliger, eenvoudiger in onderhoud en in de toekomst gemakkelijker te vervangen (zonder breekwerkzaamheden) door een andere print.

Nog meer van MetroXL
MetroXL is leverancier van alle intern geplaatste visuals in het nieuwe fulfilment center. Niet alleen de grote wanden in de logistieke hal en de kantine maar ook de overige interne visuals werden door MetroXL verzorgd. Het bol.com mannetje bij de lift, de bewegwijzering in het pand, en de logo’s zijn het werk van MetroXL.

Waarom bol.com kiest voor MetroXL
Er werden een drietal partijen uitgenodigd om in te schrijven op de tender voor het ontwikkelen, leveren en aanbrengen van visuals in het fulfilment center. MetroXL viel volgens bol.com op door de verzorgde offerte met veel voorbeelden en stalen. Binnen bol.com was er daardoor snel een goed beeld van de mogelijke keuzes en de kwaliteit die uiteindelijk geleverd zou worden. De verhouding tussen prijs en kwaliteit (EMVI) van MetroXL was het meest gunstig.

Bouwt u binnenkort een groot distributiecentrum of zijn uw ambities wat kleiner? MetroXL is uw professionele leverancier voor interieur graphics en signing!