Project Description

Capi Europe – From here, we spread our wings!

MetroXL verzorgde begin 2018 de complete signing van het nieuwbouw pand van Capi Europe in Tilburg. Dit markante pand werd zowel binnen als buiten voorzien van prachtige en opvallende visuals. Zo werd op de buitengevel een visual van 12,5m breed x 2,60m hoog geplaatst van een man met potten op zijn armen met daarnaast de tekst: “From here, we spread our wings”. De totale lengte van deze tekst is meer dan 35 meter!

De zeer herkenbare labels van Capi, die ook op bijvoorbeeld de bloempotten terug te vinden zijn, heeft MetroXL ook als labels aangebracht aan de buitenzijde van het pand. Alleen dan grootformaat! Alles aan het pand is groots, indrukwekkend en inspirerend. MetroXL is erg trots hieraan mee te hebben gewerkt! Wij nemen u graag mee op reis door dit bijzondere project.

Indrukwekkende entree met Mozawall

Bij binnenkomst word je direct meegenomen in de beleving die Capi heet. Voor de enorme entreewand (42m2) koos Capi Europe voor verwerking van de iconische Capi afbeelding in de vorm van een zeer nieuw product: MozaWall. Het beeld van een man met een pot is verwerkt in de vorm van een unieke geprinte mozaïekwand. Dit zorgt voor een zeer indrukwekkende binnenkomst.

IRX Communicatie is verantwoordelijk voor het artwork van de Mozawalls in het pand en ook de uitspraak op de voorkant van het gebouw “From here we spread our wings” en het artwork dat daarbij hoorde.

Showroom Capi als inspiratieplek

De showroom voelt alsof je in een gigantische binnentuin rondloopt. Een complete tuin die is voorzien van vijvers, trappen, een jeep, barretjes, een arena en zelfs een grote Chinese stalen kas. MetroXL plaatste in deze bijzondere showroom een aantal gigantische full-colour prints (bosprint van 24m x 6m en een Japanse bloesemprint) waardoor deze plek niet alleen een ware beleving vormt maar een echte bron van inspiratie is!

Wayfinding

Het perceel waarop het nieuwe pand is gebouwd beslaat een oppervlakte van zo’n 38.000 vierkante meter. Niet alleen het pand van Capi is groot maar ook het terrein daar omheen! Om ervoor te zorgen dat bezoekers hun weg kunnen vinden heeft MetroXL zowel binnen als buiten de wayfinding geïnstalleerd. Van parkeerbordje tot de borden bij de expeditie en van de toiletten tot aan de kantoordeuren.

Over Capi Europe

Capi Europe maakt ongewone binnen- en buitenpotten. De producten staan bekend om hun lichte gewicht en unieke design, de vorst- en uv-bestendigheid, de lange garanties en betaalbaarheid. Capi producten zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en elk product is uniek: te herkennen aan het hoge afwerkingsniveau en de natuurlijke uitstraling. De kunststof bloempotten zijn niet te onderscheiden van echt steen.

Verantwoord produceren staat bij Capi voorop. Capi Europe heeft niet voor niets het oranje logo: zij werken vanuit Nederland, om onnodige transportkosten te vermijden. Voor de Capi Made in Holland collectie wordt recyclebaar materiaal gebruikt en door een unieke manier van produceren wordt ruim 80% energie bespaard tijdens de productie.

Waarom Capi Europe kiest voor MetroXL
MetroXL is al voor langere tijd leverancier van Capi Europe. Over de samenwerking met MetroXL vertelt Deborah Peltenburg (personal assistent managing director) het volgende: “De samenwerking is goed verlopen. MetroXL heeft snel kunnen schakelen ondanks onze strakke deadline in verband met de opening van ons nieuwe pand. Ook waren zij erg flexibel bij plotse veranderingen in ontwerp en bewogen mee met ons tijdschema.”

Finishing touch door MetroXL
“Het was een erg fijne samenwerking waarbij MetroXL ook meedenkt met de klant, in plaats van dat ze het alleen komen plakken of plaatsen”, aldus Deborah. “We zijn zeker tevreden met de opgeleverde producten. Het geeft ons kantoor een hele mooie Capi uitstraling en biedt onze bezoekers richting en duidelijkheid. De finishing touch voor een hele prettige werkplek.”

 

Bouwt u binnenkort een nieuw pand of distributiecentrum of zijn uw ambities wat kleiner? MetroXL is uw professionele leverancier voor interieur graphics en signing.