Muur visuals KBS De Ark van Noach

Home|Fotopaneel, Vinywall, Wandbestickering|Muur visuals KBS De Ark van Noach
Muur visuals KBS De Ark van Noach2018-11-01T15:16:57+01:00

Project Description

Na een grondige verbouwing en restyling is op 5 januari KBS De Ark van Noach in IJsselstein geopend. De circa 650 leerlingen en medewerkers hebben hun vernieuwde basisschool enthousiast in gebruik genomen.Mstyling ontwierp de inrichting: een kleurrijk en levendig samenspel van meubilair en accentwanden, met verbeelding van de schoolidentiteit door het gehele gebouw. Metro XL realiseerde de muur visuals in diverse materiaaltoepassingen.

AVNtribune4

De dierenkoppels uit het logo reisden naar glaspuien op de leerpleinen. Op een enorme panelenwand in het hart van het gebouw zijn de kernwaarden van de school zichtbaar in beeld en woord. Het thema groei is ook te ontdekken op de harmonicawand van de speelzaal; de IK tekeningen op ware grootte laten de groeicurve zien van de kinderen uit groep 1 t/m 8 in lengte en qua tekenontwikkeling.

de petten van de Kanjertraining en groeilijnen in de kinderhand

De vrolijke en eigenwijze handen met petten en gezichtjes hebben te maken met de Kanjertraining waar de Ark van Noach mee werkt. Ze geven de overlegplekken karakter. De Kanjerpetten zijn ook terug te vinden op de toiletdeuren, waar de jongens en meisjes ‘hand in hand’ gaan.

Elk soort binnen de Kolibrie familie heeft een kenmerkende snavel, geschikt voor een bepaalde bloemvorm. Er is geen concurrentie nodig.

De leerkrachten ontspannen en ontmoeten in het Teamcafé samen met de Kolibrie familie; een bijzondere vogelsoort die bijzonder kundig, toegewijd en honkvast is.

Muur visuals vormen een belangrijke basis in de ontwerpen van Mstyling. Ze zijn sterk sfeerbepalend en hebben een communicatieve functie, die de styling betekenis kan geven. Een bewuste combinatie van wandbewerking, meubilair en stylingaccenten, levert een uniek totaalbeeld op. Mirjam Verburg van Mstyling: “Dan komen kleuren, materialen en details heel nauw. MetroXL begrijpt dat en mede dankzij hen is het gelukt om bij de Ark van Noach een mooi totaalbeeld neer te zetten!”

Deel dit verhaal, kies je platform!

Ga naar de bovenkant