Project Description

Prachtig resultaat renovatie showroom Jos Olthof Agenturen met renovatiefolie!

Bij Jos Olthof Agenturen zijn ze gek op schoenen. Gevestigd in handelscentrum C.A.S.T. in Nieuwegein verkoopt het agentschap prachtige herenschoenen van het merk Magnanni en damesschoenen van de merken Everybody, Alba Teci en Vitti Love. Jos Olthof Agenturen is een echt familiebedrijf waar niet alleen Jos maar ook zijn vrouw Margreth en zoon Joost werkzaam zijn.

Showroom door de jaren heen
Sinds 1995 is het bedrijf gevestigd in C.A.S.T. en in 1999 verhuisde het bedrijf binnen het centrum naar de huidige showroom van zo’n 70 m2.  Door de jaren heen zijn er diverse verbouwingen geweest waarbij in 2009 de meest functionele aanpassingen zijn gedaan. De presentatie van de schoenen werd toen volledig verplaatst naar de wanden. Deze opzet bleek heel overzichtelijk en goed te werken. Met twee ruime tafels in het midden was de presentatie top!

Nieuwe frisse uitstraling in 2017
Nu, zo’n 8 jaar na de laatste verbouwing, werd het tijd om de showroom weer eens op te frissen. Het idee om folie te gebruiken voor deze renovatie zag Jos Olthof wel zitten. Zeker ook omdat de showroom in de basis goed is. Eigenlijk had de showroom alleen een nieuwe frisse uitstraling nodig.

MetroXL professionele en fijne partij om mee samen te werken
“Zoals iedereen dat vandaag de dag doet ging ook ik via Google op zoek naar een professionele partij die mij daarbij kon helpen”, zo vertelt Jos Olthof. “Ik kwam vrijwel direct uit op de site van MetroXL uit Waalwijk. De professionele uitstraling van de site, de voorbeelden en de vestigingsplaats dichtbij in Waalwijk hebben mij doen besluiten contact met hen op te nemen.

Ik sprak met Eric en dit voelde gelijk goed. Hij begreep precies wat ik bedoelde en ondernam snel actie. Hij bracht een bezoek aan de showroom en presenteerde aan de hand van eerder gemaakte foto’s het voorstel voor de renovatie door middel van folie. Met de inzet van renovatiefolie werd een compleet nieuwe sfeer gepresenteerd door MetroXL. Mijn gevoel zei me dat ik niet verder moest zoeken maar moest kiezen voor het advies, de professionaliteit en de kwaliteit van MetroXL.

Vakkundige uitvoering met prachtig eindresultaat
De monteurs voerden alles zeer vakkundig uit. De showroom heeft een complete metamorfose ondergaan. Waar voorheen de planken waar de schoenen op staan een lichte houtkleur hadden zijn deze nu wit met aan de voorzijde een warme houtkleur. Tussen de palen in de showroom zijn sfeerbeelden geplaatst in een aluminium frame. De tafels zijn afgewerkt met dezelfde renovatiefolie in warme houtkleur als de planken. MetroXL heeft ook in de hal van het centrum een prachtige Lumiwall geplaatst, dit is een verlicht sfeerbeeld van Magnanni, het meest verkochte merk van Jos Olthof Agenturen.

“De showroom is echt heel erg mooi geworden. De renovatiefolie is zeer sterk en onderhoudsvriendelijk, het heeft zelfs de structuur van hout. De uitstraling is fris en helemaal van deze tijd. De mensen van MetroXL hebben echt fantastisch werk geleverd. Het is echt top! En daarbij hebben we ook nog eens een enorme hoeveelheid geld bespaard door te kiezen voor renovatie met folie. Wij zijn echt heel tevreden!” aldus een erg enthousiaste Jos Olthof.