Project Description

Een paar weken voor de geplande opening van de nieuwe showroom van hansgrohe en AXOR in Amsterdam ontving MetroXL een aanvraag van Irene van der Klugt (Product Manager) voor het plaatsen van een verlichte wandprint: Lumiwall.

De verlichte wand diende geplaatst te worden tegen een donkere wand met daarop 2 frames en een aantal leidingen. Naast de al krappe tijdsplanning zagen we het wegwerken van deze obstakels bij MetroXL als een uitdaging waarvoor in no-time een oplossing op maat werd bedacht.

Het MetroXL montageteam heeft de bestaande frames gedemonteerd en vervolgens een houten raamwerk aangebracht zodat alle obstakels netjes weggewerkt zouden zijn. Dit raamwerk is aan de zichtzijdes netjes met zwart afgewerkt zodat deze perfect overgaat in de achterwand en past bij de sfeer in de rest van de showroom. Vervolgens is op het frame een Lumiwall geplaatst van 55mm diep voorzien van een prachtige sfeervolle print.

 

De ledverlichting achter de print zorgt ervoor dat de print tot leven komt. De visual straalt kwaliteit, luxe en sfeer uit. De donkere hoek in de showroom heeft een ware metamorfose ondergaan zonder dat daarvoor hak- of breekwerkzaamheden nodig waren. Het is een echte eyecatcher geworden!

The Water Studio is een nieuw concept van hansgrohe en AXOR waar alles draait om water, eerder al succesvol in London. Dit concept is nu naar Nederland gehaald en in een stijlvolle studio van 200m2 staan collecties en innovaties centraal. The Water Studio is een plek waar je je kunt laten inspireren door water en waar producten onder allerlei omstandigheden kunnen worden getest.

MetroXL is trots mee te mogen werken aan vernieuwende inspiratiecentra zoals The Water Studio in Amsterdam. Zelfs wanneer de planning krap is en de oplossing maatwerk vergt.

Naar website Lumiwall >>

Nog meer Lumiwall projecten >>