Project Description

Showroom naadloos voorzien van prachtige graphics bij Versteijnen Transport in Tilburg

In de nieuwe showroom bij Versteijnen Transport in Tilburg zijn een aantal prachtige full-colour graphics geplaatst. MetroXL zorgde ervoor dat deze maatwerk opdracht naadloos werd verwerkt. Er werden drie verlichte full-colour prints in één wand geplaatst en een andere wand werd volledig voorzien van een Vinywall (naadloos behang).

MetroXL was van A tot Z betrokken bij de restyling van de showroom. Hierdoor kon vooraf rekening worden gehouden met het in de muur plaatsen van de Lumiwall graphics (verlichte wanddecoratie). Het op deze manier inbouwen van de frames in een prefab wand zorgt ervoor dat de muur glad blijft, er zijn geen uitstekende delen. Een strakke, professionele en zeer mooie manier om beleving aan deze ruimte te geven.

versteijnen-2 versteijnen

 

 

 

 

 

 

Een andere wand werd volledig voorzien van een Vinywall (naadloos behang). Een krachtig beeld van een deel van de vrachtwagen vloot van Versteijnen Transport is omgevormd tot volledige full-colour wandbedekking. Een haarscherpe en zeer indrukwekkende print siert de ruimte. Zowel de Lumiwall als de Vinywall werden door het vakkundige eigen montageteam van MetroXL geïnstalleerd.

Maatwerkoplossingen van MetroXL maken elke ruimte tot een unieke belevenis, zo ook bij Versteijnen Transport!