Project Description

Sportshop.com kiest voor kwaliteit MetroXL

In 2002 startten Robert-Jan Peters en Mark van Gijzel, twee fanatieke handballers, het bedrijf Total Sports. Een webwinkel gespecialiseerd in sportartikelen op het gebied van handbal. In de afgelopen jaren werden er andere sportspecialisaties aan het assortiment toegevoegd en steeds weer groeide het bedrijf uit zijn jas. Dit resulteerde in 2017 in de aankoop van een eigen pand op Haven 7, een beveiligd en nieuw deel op het industrieterrein in Waalwijk.

Toekomstbestendige strategie
Met het oog op de toekomst en uitbreiding tot voorbij de landsgrenzen betekende dit ook dat het moment was aangebroken een toekomstbestendige strategie in te zetten. Hierop aansluitend werd de naam Total Sports aangepast naar Sportshop.com. Deze naam dekt in alle landen de lading en geeft ruimte aan de verschillende sportspecialisaties die hieronder hangen. Sportshop.com is anno 2017 gespecialiseerd in sportartikelen op het gebied van: handbal, hardlopen, volleybal, korfbal, fitness, hockey en squash. Elke sport heeft binnen de webshop zijn eigen site waarop alle artikelen terug te vinden zijn.

Een nieuw pand met het nieuwe logo
Een nieuw pand en een nieuw logo betekende dat er gezocht moest worden naar een goede leverancier voor de signing. “Daar waar onze business volledig via internet verloopt gingen ook wij online op zoek naar een goede partij. MetroXL kwam hierbij al snel naar boven, de professionele website en de van oudsher goede naam van het bedrijf heef ons doen besluiten contact op te nemen met MetroXL”, aldus Robert-Jan Peters.

Meedenken en advies op maat
“We spraken met Eric en het was fijn dat hij direct begreep waar we naar op zoek waren. Hij dacht met ons mee en bood oplossingen op plekken waar beschadigingen aan het pand weggewerkt dienden te worden”, vertelt Robert-Jan verder.

MetroXL heeft aan de achterzijde van het pand strakke zwarte panelen aangebracht met daarop het nieuwe logo. De zwarte panelen bedekken de beschadigingen aan het pand en de belettering is goed zichtbaar vanaf de A59. Aan de voorzijde van het pand zijn door Sportshop.com zwarte glasplaten aangebracht, deze passen perfect bij de uitstraling van het pand. MetroXL heeft ook hierop het nieuwe logo aangebracht.

Bij binnenkomst en in het trappengat is er gekozen voor het aanbrengen van freesletters. Dit ziet er heel strak uit en heeft direct een professionele uitstraling.

MetroXL, een bedrijf waarop je kunt bouwen!
“Ik weet dat ik met MetroXL wellicht niet heb gekozen voor de meest goedkope oplossing. Maar de prijs/kwaliteitverhouding was gewoon goed en vaak is het zo dat bij het kiezen voor een goedkopere oplossing je uiteindelijk duurder uit bent. Om het nog maar niet over de frustraties die daarbij horen te hebben. MetroXL is vertrouwd, het is een professioneel bedrijf dat kwaliteit levert. De belettering is erg netjes aangebracht en afspraken zijn nagekomen. Het is een bedrijf waarop je kunt bouwen”, sluit Robert-Jan af.