Project Description

Eind 2015 vond de fusie tussen Holland Heating en Systemair plaats. De bestaande huisstijl van Holland Heating moest omgezet worden naar de nieuwe huisstijl. Vanwege logistieke redenen én een passende offerte is de keuze in het offertetraject op MetroXL gevallen. Naast de gevelbelettering van de twee panden in Waalwijk werden ook de gehele bewegwijzering in en rondom de fabriek én het totale wagenpark onder handen genomen. “Het uiteindelijke resultaat mag er zijn!”, aldus Eline de Groot (marketing).

“De gevelbelettering geeft beide panden een veel professionelere uitstraling en de bewegwijzering is vanwege de toegepaste materialen bestand tegen weer en wind. Het wagenpark is dé eyecatcher van het bedrijf geworden: alle negen wagens van de locatie Waalwijk hebben de opvallende uitstraling van Systemair gekregen en creëren daarom herkenbaarheid bij onze klanten. MetroXL heeft ons hierin goed geadviseerd en begeleid.

Ten slotte is het erg fijn samenwerken met MetroXL. Het is een klein team en dat maakt de samenwerking al gauw persoonlijk én snel schakelen is altijd mogelijk. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat wij in MetroXL een fijne en professionele samenwerkingspartner hebben gevonden.”

Alweer een MOOI! van MetroXL project, met een tevreden klant en een prachtig resultaat!

Bord Assembly Systemair

Productiehal Systemair