Project Description

DAS Bouwsystemen is gevestigd op de eerste verdieping van een bedrijfspand op het industrieterrein in Waalwijk. Voor de bezoekers was het vaak onduidelijk waar  het bedrijf zich bevond. Maar dat is nu voorbij! MetroXL plaatste een levensgrote Lumiwall in het trapgat. Een verlichte wandprint in de huisstijl van DAS Bouwsystemen met een foto die het imago van het bedrijf weerspiegeld.

Niet alleen werd er op deze manier duidelijkheid gecreëerd, er is direct meer sfeer en de wand heeft een professionele uitstraling. De routing naar het bedrijf is duidelijk en de architectonisch technische foto op de achtergrond geeft de juiste beleving. Deze verlichte wandprint is een ontwerp van MetroXL. De reproductie en installatie is door het montageteam vakkundig uitgevoerd. Een project van A tot Z uitgevoerd door MetroXL.

lumiwall-lichtwand-vide

De Lumiwall is geplaatst in een bak op de muur als textielframe; strak, clean en modern. Zoekt u ook een echte eyecatcher voor uw bedrijf? Denk dan eens aan de installatie van een sfeervolle verlichte wandprint. Verkrijgbaar op elk gewenst formaat! Een echte aandachttrekker met als resultaat sfeer en een beleving die uw verwachting te boven zal gaan.