Project Description

Hoofdentree en trappenhuis voorzien van 160m² Pixel-perfect Mozawall mozaïek, met een 967.375 tegeltjes tellend eindresultaat uniek in zijn soort.

In Rotterdam-Zuid verrijst een nieuw bruisend stadscentrum: Hart van Zuid. Het eerste gerealiseerde project in deze gebiedsontwikkeling is Zwemcentrum Rotterdam met een 50-meter wedstrijdbad en een 25-meter doelgroepenbad. Een plek voor topsport én de Rotterdammers uit Zuid. In het nieuwe internationale wedstrijdzwembad is de hoofdentree en het trappenhuis voorzien van sfeervolle Mozawall Mozaïek wandpanelen. Het unieke ontwerp van de Mozawall Mozaïek komt van ontwerpbureau SILO. Het bouwproject is verzorgd door Ballast Nedam en maakt onderdeel uit van het omvangrijke gebiedsontwikkeling Hart van Zuid in Rotterdam.

De voordelen van Mozawall wandmozaïek

Het designbureau SILO koos voor Mozawall om zijn ongekende mogelijkheden qua design in mozaïekvorm. Mozawall leent zich perfect voor publieke ruimtes door de duurzaamheid van het product. Het is hufterproof en heeft een zeer goede brandvertragende eigenschap wat essentieel is in een trappenhuis. Deze eigenschappen in combinatie met de mogelijkheid ieder ontwerp te kunnen vertalen naar mozaïek waren doorslaggevend om Mozawall toe te passen in dit unieke, bijzondere project.

wanddecoratie mozaiek wandtegels