Wandbekleding met een print bij MetroXL

Bent u voor uw bedrijfsruimte, kantoor of winkel op zoek naar wandbekleding met een print? Dan bent u bij MetroXL aan het juiste adres. We leveren niet alleen wandbekleding van de hoogste kwaliteit, maar bieden u daarbij ook nog eens een full-service. Van ontwerp tot montage staan we graag voor u klaar. We kunnen het volledige project voor u uit handen nemen. Wandbekleding met een print wordt steeds vaker ingezet als exclusieve interieur decoratie. Niet zo verwonderlijk, want met wandbekleding met een print maakt u van iedere ruimte of wand een representatieve eye-catcher.

Met deze groot formaat muurstickers creëert u snel en eenvoudig de gewenste sfeer. Bij MetroXL hebben we niet alleen het design in eigen beheer, maar zorgen we ook voor een snelle productie en professionele montage. Wandbekleding met een print is toe te passen in allerlei soorten interieurs. Hierbij kunt u denken aan grote bedrijfshallen, kantoren, hotelkamers, restaurants, ziekenhuizen, scholen of winkels. Bij MetroXL kunt u altijd wel een type wandbekleding vinden die bij uw ruimte past.

Zo heeft u bij ons de keuze uit geprinte wandbekleding in de vorm van een lichtwand, wandbestickering, naadloos behang met een eigen ontwerp of een fotodoek waarbij de gewenste afbeelding dient als prachtige wandbekleding.  Met deze muurdecoraties kunt u het interieur van uw hotelkamers of gastenverblijven in korte tijd omtoveren tot een prachtig geheel. Denkt u na over het laten plaatsen van wandbekleding met een print? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag.

wandbekleding print bol.com

Professionele wandbekleding met eigen print

Zeker in bedrijfshallen, kantoren of vergaderruimten zijn grote kale wanden onvermijdelijk. Hierdoor is het vaak moeilijk om het interieur te kunnen voorzien van de juiste sfeer. Door de omvang van de wand geeft het ophangen van decoratie vaak niet het juiste effect. Juist dan is het laten aanbrengen van wandbekleding met een print een goede oplossing.

Wandbekleding print kantine

De wandbekleding kan worden voorzien van een persoonlijke print welke aansluit bij de uitstraling en het imago van het bedrijf. Op deze manier creëert u een prachtige wand die de ruimte direct een warme, luxe of professionele uitstraling meegeeft. Bij MetroXL leveren we maatwerk en werken we alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. Zo wordt immers het mooiste eindresultaat verkregen. Tevens kunnen we u door onze ruime ervaring prima adviseren welk type wandbekleding het meest geschikt is voor uw ruimte.

Dit kan wandbekleding zijn met verlichting, een eigen beeld of bedrijfslogo maar ook een prachtige sfeerprint. Wilt u uw showroom, winkel of vergaderruimte voorzien van een luxe sfeer of een professionele uitstraling? Neem dan eens contact op met MetroXL. We voorzien u graag van een op maat gemaakt advies als het gaat om wandbekleding met een print.