Meer en meer wordt er full colour geprint op doeken. Van dikke theaterstoffen tot en met dunne vitragestoffen, alles is mogelijk. Doek is een veelzijdig inzetbaar materiaal, het is flexibel en de mogelijkheden zijn echt oneindig! Met doek kan ook heel eenvoudig een groot volume worden gecreëerd, dat maakt het materiaal erg interessant, ook voor u!

Bij MetroXL worden doeken onder andere gebruikt voor gordijnen, wanden, sporthalafscheidingen, showroomaankleding, vlaggen, beursbanners, bekleden meubelstukken. De meest prachtige prints kunnen worden verwerkt op doek waarbij de kleurechtheid niet verloren gaat.

Ook voor de afwerking van de full-colour geprinte doeken kunt u bij MetroXL terecht. Van het verwerken van ringen tot het omstikken, ook de confectie kan ook door MetroXL worden verzorgd.

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten