Loading...

Zonne-energie

Home|Zonne-energie
Zonne-energie2023-10-03T14:30:02+02:00

MetroXL draait op zonne-energie!

Zonnepanelen op dak
MetroXL investeert in een nog groenere en duurzamere toekomst. Zo ligt het dak van het bedrijfspand aan de Keurweg in Waalwijk vol met zonnepanelen. En daar zijn we maar wat trots op! De panelen leveren het hele jaar door volop stroom op welke we direct gebruiken in onze werkplaats, onze showroom en ons kantoor.

Onderdeel van MVO-beleid
Duurzaamheid en steeds een beetje meer milieuvriendelijker gaan werken, het zijn allemaal onderdelen van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid (MVO) van MetroXL. Eerder werd er nog fors geïnvesteerd in het vervangen van alle verlichting door LED-verlichting in het bedrijfspand.

Sustainability, ECO-friendly en recycling
Verder bestaan er binnen MetroXL concrete plannen om invulling te geven aan sustainability en recycling. Een grote uitdaging in ons vakgebied waar niet altijd de meest milieuvriendelijke materialen worden gebruikt. Maar door het maken van slimme en meer bewuste keuzes en het aanbieden van ECO-vriendelijke producten kunnen we erg ver komen.

Zo ziet u maar, MetroXL wordt steeds groener!!!

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat MetroXL onderneemt om nog groener te worden? Of op zoek naar een professioneel signbedrijf dat duurzaam ondernemen belangrijk vindt?Neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Ga naar de bovenkant