Ervaar de grootsheid van een fotowand – dé interieurvisual van formaat!

MetroXL staat bekend om haar vakmanschap op het gebied van professionele fotowanden op groot formaat. Wij bieden diverse mogelijkheden aan, zoals naadloos behang, print op doek, raamfolie, akoestisch dempende foto wand en een unieke optie: verlicht fotobehang met print op doek.

Met een indrukwekkend grote fotowand geeft u ieder interieur direct de gewenste sfeer. Het is de ultieme manier om het juiste ‘gevoel’ over te brengen naar uw bezoekers of gebruikers. Of het nu gaat om full colour fotobehang, een muursticker of een grote wandprint, een fotowand is altijd een echte eyecatcher. Deze eigentijdse oplossing is eenvoudig en snel toe te passen in diverse ruimtes, zoals winkels, hotelkamers, kantoren, showrooms en elk ander interieur dat een visueel statement verdient.

Bij MetroXL streven we naar vakwerk in elk aspect van onze fotowanden. Ons team meet nauwkeurig de muren in en ontwerpt vervolgens een presentatie van uw fotowand die perfect aansluit bij uw wensen en de uitstraling van de ruimte. Het fotobehang of fotodoek wordt vervolgens met uiterste precisie geprint op hoogwaardig materiaal en indien gewenst vakkundig aangebracht door onze ervaren monteurs.

Kies voor MetroXL en laat uw interieur tot leven komen met een fotowand van formaat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw ruimte kunnen transformeren met onze indrukwekkende fotowanden.