Project Description

Zo’n 3 jaar geleden werd gestart met het doorvoeren van de branding in het Herbalife kantoor in Utrecht. Een saai grijs kantoor werd omgetoverd tot een frisse levendige ruimte waarin de ‘Herbalife filosofie’ de sfeer bepaald.

Herbalife verkoopt voedings-, sport- en persoonlijke verzorgingsproducten. Het bedrijf staat voor een gezonde en actieve levensstijl waarbij vele factoren belangrijk zijn. Deze factoren komen terug in de geplaatste visuals. De complete Herbalife filosofie komt tot leven met de geplaatste graphics; van het proces van zaadje tot uiteindelijk product, tot het actief en sportief bezig zijn. Alle aspecten die aansluiten bij de Herbalife visie “changing people’s lives” zijn verwerkt in de branding.

MetroXL plaatste naast wanddecoratie in de vorm van Vinywall (naadloos behang), ook akoestische fotopanelen, uitgesneden etsglas folie en clearview prints (print op transparante folie). De aangeleverde beelden werden door MetroXL gecontroleerd op kwaliteit, op maat gezet en klaargemaakt voor reproductie. De installatie wordt uitgevoerd door het vakkundige montageteam van MetroXL.

 

Op dit moment is het branden van de diverse kantoorpanden, werkplekken en andere Herbalife werkruimtes nog steeds in volle gang. Zo werd het logisitieke hart in Venray (EMEA distributiecentrum) vorig jaar voorzien van prachtige nieuwe graphics en zijn bijvoorbeeld 2 consultkamers bij Ajax voorzien van Vinywall met daarop beelden van bekende voetballers.

Inmiddels is fase 2 van het kantoor in Utrecht in volle gang.

Het meest indrukwekkende vond Yvo Heitling, marketing manager Herbalife Nederlife Nederland, België en Malta, de plaatsing van de full-colour graphics 3 jaar geleden in het kantoor in Utrecht. De transformatie was zo enorm dat dit wel het meest bijzondere project was. Het voelde niet als 1 stap maar 4 stappen vooruit. “Ik ben daar wel het meest trots op omdat de verandering daar het grootste was”, aldus Yvo Heitling. Het hele kantoor kwam tot leven!

Op de vraag waarom Herbalife steeds weer kiest voor MetroXL, antwoordt Yvo; “MetroXL doet eigenlijk altijd meer dan ze beloven! En als er een keer iets extra gedaan moet worden dan sturen ze niet gelijk een factuur. Het werk dat MetroXL levert is altijd goed. Daarnaast denken ze met je mee en zijn ze flexibel.  Het is gewoon erg fijn om met ze samen te werken. Het algemene gevoel over de samenwerking is goed. Er is voor ons geen enkele reden om ergens anders naartoe te gaan!”