Het nieuwe Sportiom Aquafun; een uniek en kleurrijk ontwerp. We zijn maar wat trots mee te hebben mogen werken aan dit bijzondere project. De unieke MetroXL producten geven kleur aan dit project.

Vinywall Heavy Duty

Compleet nieuw en speciaal ontwikkeld voor Sportiom Aquafun is de extra sterke uitvoering van Vinywall. Die we heel toepasselijk Vinywall Heavy Duty hebben genoemd. Dit naadloze behang is toegepast op de wanden naast het kinderbad.

Vinywall Heavy Duty is afgewerkt met een speciale epoxylaag. Deze laag zorgt ervoor dat de wand zwembadproof is:

  • Bestand tegen water
  • Bestand tegen chemicaliën
  • Bestand tegen reiniging
  • Krasvast

Deze Vinywall is uitgevoerd met een kleurrijk graphic en voegt nog wat extra vrolijkheid toe aan deze kindvriendelijke ruimte.

Vinywall heavy duty naadloos behang met extra sterke epoxy afwerklaag
Wandbekleding zwembad naadloos behang met sterke epoxy afwerklaag
naadloos behang zwembad proof heavy duty vinywall

Raamfolie met regenboog effect

De grote glazen wand met ronding is door MetroXL voorzien van transparante gekleurde raamfolie. Het verloop in de kleuren geeft een bijzonder effect. Zeker wanneer de zon op deze ramen schijnt geeft het een bijzonder kleurrijk effect in het zwembad. De speling van het licht en het gebruik van de kleuren past perfect bij het design van het zwembad (door Aces of Space).

raamfolie transparant sportiom Aquafun
transparante raamfolie met kleur sportiom Aquafun
kleurrijke raamfolie transparant Sportiom Aquafun

Acoustiwall – Pool Sound Absorbers

MetroXL leverde ook akoestisch dempende producten uit het nieuwe Pool Sound Absorbers assortiment; Pool Sound Wall en Pool Sound Baffles. Pool Sound Absorbers zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in zwembaden of andere vochtige ruimtes. De gebruikte materialen zijn bestand tegen het agressieve zwembadklimaat.

Uniek aan Pool Sound Absorbers is de combinatie decoratief en akoestische dempend. Het is dé manier om op een mooie manier, en met verwerking van elke gewenste afbeelding, het schelle geluid in een zwembad te reduceren.

Akoestisch dempende plafond panelen verticaal hangend lichtgewicht pool sound baffle
Vrolijk gekleurde wandbekleding Sportiom Aquafun verbetering akoestiek valbescherming en vochtbestendig Pool Sound Wall

Meer van MetroXL

Bent u benieuwd welk product u het beste in kunt zetten in uw specifieke situatie? Of wilt u advies over welke systeemoplossing voor u het meest effectief is? Heeft u vragen over een creatief ontwerp of de montage? Wij adviseren u graag! Ook op locatie. Bel ons (0416 33 53 68) of stuur ons een mail (info@metroxl.nl) voor meer info.