Doosletters en lichtreclame. Uw bedrijfsnaam verlicht op het pand, dat is mooi, praktisch en duidelijk. Iedereen die uw pand voorbij gaat ziet uw naam, dat is toch wat u wilt?

Als totaalleverancier kunt u bij MetroXL terecht voor deze zogenaamde doosletters (holle letters) en lichtreclame. Het voordeel van doosletters is dat deze kunnen worden gevuld met verlichting, ook zijn deze letters verkrijgbaar in diverse diktematen. Meer dikte, betekent logo’s in 3D waardoor deze meer body en beleving krijgen.

 

De verlichting kan worden verwerkt in of achter diverse soorten doosvormen. Dus heeft uw bedrijf een rond logo dan kan dit prima in een verlichte vorm worden verwerkt. Natuurlijk wordt voor deze verlichting alleen maar gewerkt met LED-verlichting.

Lichtreclame in doosvormen heeft een luxe en zeer professionele uitstraling. En het professionele montageteam van MetroXL monteert uw lichtreclame netjes op hoogte.

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.