Onderhoud Pulastic Soundwall
Is de PSW in uw sportaccommodatie nog in goede conditie?

Is uw sportaccommodatie voorzien van Pulastic® Sound Wall? Net zoals de Pulastic® sportvloer heeft de Pulastic® Sound Wall periodiek onderhoud nodig om langdurig mooi, veilig en hygiënisch schoon te blijven. Wij helpen u hier graag mee!

Wiljan Mossing Holsteyn
Manager Sport Benelux bij Sika Nederland – Pulastic® Sportvloeren

“Sika Nederland werkt al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid samen met MetroXL. De Pulastic® Sound Wall in uw sportaccommodatie is zelfs ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door de vakmensen van MetroXL in opdracht van Sika Nederland.

Sika Nederland heeft besloten om de ConditieCheck van de Pulastic® Sound Wall over te dragen aan MetroXL. Wij adviseren u deze check door hen uit te laten voeren. Met de jaarlijkse ConditieCheck ziet uw Pulastic® Sound Wall er namelijk altijd tip-top uit en u bespaart kosten omdat goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Met MetroXL als uw partner kunt u erop vertrouwen dat uw PSW langdurig mooi, veilig en hygienisch schoon blijft. MetroXL van harte aanbevolen door Sika Nederland!”

Onderhoud Pulastic Sound Wall werkzaamheden MetroXL

Onderhoud Pulastic Sound Wall

Natuurlijk kan de Pulastic® Sound Wall wel tegen een stootje! Afhankelijk van hoe intensief de sportaccommodatie wordt gebruikt, kan de wandbekleding van uw sportaccommodatie soms toch vervuild (vieze ballen, zweet, stof) of misschien zelfs licht beschadigd raken. En dat is nergens voor nodig! Ook uw sportzaal kan er altijd netjes en fris uitzien met de ConditieCheck van MetroXL.

Waarom zou u een ConditieCheck laten uitvoeren?

  • Reduceren kosten (niet vervangen maar goed bijhouden)
  • PSW schoon en hygiënisch (belangrijk voor gezondheid)
  • Waarborgen veiligheid
  • Inzicht in de conditie van de PSW en daardoor op peil te houden
  • Ontzorgen facilitair manager
  • PSW mooi en functioneel voor optimale prestaties (akoestiek en valbescherming)
Onderhoud Pulastic SoundWall door MetroXL

ConditieCheck tbv onderhoud Pulastic Sound Wall

Tijdens de ConditieCheck checkt een gespecialiseerde servicemonteur van MetroXL de conditie van uw Pulastic® Sound Wall en:

  • Voert direct kleine reparaties uit
  • Past kleine spanningsverschillen in het doek aan
  • Reinigt kleine vlekken (tot max. 1m2)
  • Stelt een verslag op van de conditie van de wandbekleding met daarbij passend advies

Vraag, geheel vrijblijvend, naar de kosten voor het uitvoeren van de ConditieCheck voor uw sportaccommodatie, gymzaal (21 x 12m) of zaaldeel in een sporthal. Wij garanderen u dat u deze investering snel terug heeft verdiend. En u helpt de conditie van de PSW op peil te houden.

Laat u door onze professionals ontzorgen!

Hoe beter het onderhoud, hoe beter de conditie van uw Pulastic® Sound Wall en hoe langer u kunt blijven genieten van uw investering. De ConditieCheck is dan ook een uitkomst voor wie geen concessies wil doen aan de veiligheid en kwaliteit van de Pulastic® wandbekleding. Deze wandbekleding biedt de unieke combinatie van valbescherming, akoestische demping en esthetiek.

Meer weten of direct een ConditieCheck inplannen? Neem dan contact op met MetroXL of stuur een mail aan: info@metroxl.nl. Samen zorgen we ervoor dat u kunt blijven scoren met uw sportaccommodatie.

Meer weten?

Neemt u alle mogelijkheden maar eens door, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt. Wilt u vrijblijvend advies inwinnen, neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Gerelateerde projecten