Loading...

Elektrische auto

Home|Elektrische auto
Elektrische auto2023-10-05T09:40:26+02:00

Elektrische auto

Het stond al een tijdje in de planning; de aanschaf van een elektrische auto. Maar pas op het moment dat vervanging nodig zou zijn. Nu kwam dat in dit geval iets eerder dan gepland… Dus toen we op zoek moesten naar een andere wagen was de keus snel gemaakt.

En wat zijn we trots dat de eerste elektrische auto inmiddels staat geparkeerd voor het kantoor van MetroXL. Geen groen maar een hippe muisgrijze kleur. De auto zelf is al groen genoeg!

Duurzaam en in stijl onderweg

Deze volledig elektrische SUV brengt ons geruisloos waar we moeten zijn. En hij is niet alleen duurzaam, hij is ook nog eens voorzien van allerlei technische snufjes. Zo zijn we in stijl onderweg naar onze klanten.

Oplaadmogelijkheid voor onze klanten

En wanneer onze klanten ons bezoeken in een elektrische auto dan vinden wij het helemaal prima dat zij deze opladen met onze oplader. Met een dak vol zonnepanelen-panelen hebben we immers energie genoeg!

Overstap naar duurzaam wagenpark

Welke wagen de volgende zal zijn in de transitie naar een duurzamer en groener wagenpark dat weten we nog niet. Maar zodra het zover is zullen we zeker uitkijken naar een milieuvriendelijke alternatief in de vorm van een elektrische wagen of wie weet zelfs waterstof.

Meer weten?
Nieuwsgierig naar onze transitie naar een nog groener bedrijf? Of ben je zelf op zoek naar een groen alternatief voor jouw signproject? Vraag ernaar bij je bestelling of neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de meest ecovriendelijke oplossing.

Zo ziet u maar, MetroXL wordt steeds groener!!!

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat MetroXL onderneemt om nog groener te worden? Of op zoek naar een professioneel signbedrijf dat duurzaam ondernemen belangrijk vindt?Neemt u dan contact met ons op: 0416 – 33 53 68 of stuur ons een mail via de onderstaande knop.

Ga naar de bovenkant