Ideeën opdoen, de diverse mogelijkheden bekijken en zien hoe beelden, foto’s en graphics een ruimte beleving geven. Dat is ‘Inspiratie van MetroXL’. MetroXL adviseert, levert maatwerk, denkt met u mee, verrast u met een ontwerp en zorgt dat de installatie vlekkeloos verloopt.

Wij wensen u veel plezier met de voorbereidingen van uw nieuwe project!

Inspiratiebank MetroXL

Inspiratie van MetroXL
inspiratie van MetroXL projecten voorbeelden producten

De inspiratiebank van MetroXL toont een overzicht van projecten waarbij verschillende MetroXL producten zijn ingezet. Er zijn voorbeelden te zien van fotowanden, reclamebelettering, verlichte wandprints, akoestisch dempende fotoprints, raamfolie, mozaïek, fotopanelen en renovatieprojecten. Het is een bron van inspiratie voor elk project.

Laat u inspireren door ons on-line fotoboek. En staat dat wat u zoekt er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Voor elke toepassing of situatie is een oplossing. En is deze er nog niet? Dan bedenken wij die voor u!

Beeldenbank ANP

ANP fotowinkel fotowand link
Impressie fotowand fotowinkel ANP samenwerking met MetroXL

De ANP fotowinkel is de nieuwe online winkel van het Algemeen Nederlands Persbureau. Hier kun je opvallende en verhalende kunstfoto’s bestellen, bijvoorbeeld voor aan de muur op kantoor. De winkel bevat een groeiende verzameling fotografie, met een oorsprong in de fotojournalistiek. Alle foto’s zijn met de hand geselecteerd uit de grootste fotocollectie van Nederland!

Tot voor kort was het alleen mogelijk om een fotoprint op een formaat van maximaal 60 x 90cm te bestellen in de ANP fotowinkel. Vanaf nu is het ook mogelijk om groot formaat fotoprints te bestellen. MetroXL is exclusief leverancier van alle ANP fotoprints met een formaat groter dan 60cm x 90cm via de ANP fotowinkel.