Project Description

Een wat donkere onopvallende hoek achter in de winkel van Naus Schoenen. Daar moest een oplossing voor komen. Het idee was om een Lumiwall aan het plafond te bevestigen. Eigenaar Peter Naus had dit op de site van MetroXL gezien en wilde graag meer info over de mogelijkheden. Zo stapte adviseur Ron Labordus van MetroXL in de auto en vertrok naar Hunsel in Limburg.  Eenmaal ter plaatse zag Ron dat er trussen aan het plafond hingen, met wat aanpassingen zou dit de perfecte plek zijn voor de verlichte plafondprint.

Dit deel van de winkel is speciaal ingericht met schoenen van het merk Joya. De huisstijl van Joya, waarbij altijd de skyline van New York wordt gebruikt, diende als inspiratiebron. Zo bedacht Ron dat de Lumiwall verlichte plafondprint als een raam zou moeten zijn waardoor je, als je naar boven kijkt, jezelf echt in New York waant. Hierop aansluitend zijn de wanden ook voorzien van Vinywall naadloos behang met een afbeelding van de skyline van New York. Van het groene gras tot en met de blauw lucht en alle gebouwen daartussen, zelfs het plafond laat de wolken en skyscrapers van New York tot leven komen.

Het licht is anders op deze plek in de winkel, het gevoel is anders, het lijkt echt alsof je ergens anders bent, alsof je even in New York bent. Een unieke beleving die je wellicht niet snel verwacht in een schoenenwinkel.

Eigenaar Peter Naus geeft aan: “Wij zijn zéér tevreden over het resultaat, en krijgen veel positieve reacties.”

En daar houden we van bij MetroXL; positieve reacties omdat we beleving in beeld hebben gebracht. Met slechts een klein beetje inspiratie kunnen wij de sfeer in elke ruimte totaal veranderen. Wanneer mogen we voor u aan de slag om een bijzondere beleving te creëren? Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.