Bent u op zoek naar een robuust volkern HPL paneel voorzien van een eigen print welke kan worden ingezet in ieder klimaat en zelfs onder extreme weersomstandigheden mooi blijft? Dan heeft MetroXL de oplossing voor u; extreem sterke volkern HPL met print. Perfect in te zetten als outdoor reclamebord. Zonlicht, vocht, zeeklimaat en andere extreme weersinvloeden hebben nagenoeg geen invloed op de kwaliteit van deze unieke panelen. Op deze robuuste reclameplaat vervagen de kleuren niet bij buiten gebruik. Ze zijn daarnaast ook nog eens vandalismebestendig.

De volkern HPL panelen worden aangeboden met 3 verschillende afwerkmogelijkheden:

 • matte afwerking; zeer geschikt wanneer reflectie door de zon niet gewenst is
 • glanzende afwerking; meestal voor gebruik binnen, heeft zeer luxe uitstraling
 • structuur afwerking; het gestructureerde oppervlak zorgt voor een betere krasvastheid en verminderd achterblijven van vlekken en vingerafdrukken

 Toepassingen
Volkern HPL panelen zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Van de meest vochtige locaties tot aan een operatieruimte waar hygiëne de belangrijkste factor is. Denk eens aan de mogelijkheden voor de toepassing van deze volkern HPL panelen in bijvoorbeeld (openbare) gebouwen zoals zwembaden, ziekenhuizen, scholen. Of in de toerisme of recreatiebranche als informatiepaneel, routebordjes, aanduidingsborden, in speeltoestellen, wachtplekken of bankjes. Eigenlijk zijn deze robuuste panelen universeel inzetbaar als reclamebord in alle mogelijke omgevingen.

Voordelen HPL panelen:

 • UV bestendig
 • Extreem sterk
 • 100% recyclebaar
 • Zand en zout bestendig
 • Waterbestendig
 • Krasbestendig
 • Zuurbestendig
 • Vandaalbestendig
 • Vuurbestendig
 • Zelfdragend

Milieuvriendelijke en duurzaam
Deze nieuwe extreem sterke volkern HPL panelen zijn 100% recyclebaar en bij verwerking van de panelen komen er geen schadelijke gassen of vloeistoffen vrij. De panelen dragen het FSC, PEFC en Eco-friendly keurmerk. Het is een ecologisch verantwoorde keuze waar u jarenlang plezier van heeft.

Schoonmaken
Het onderhoud aan de volkern HPL panelen is heel eenvoudig. Deze kunnen namelijk worden schoongemaakt met gewone schoonmaakmiddelen en/of water en een spons. Door de dichtheid van het plaatmateriaal kan zelfs grafitti worden verwijderd met aceton.

De inzet van volkern HPL met print biedt enorm veel praktische voordelen. Meer informatie over deze extreem sterke en duurzame signing oplossing voor zowel indoor als outdoor? Neem dan contact op met ons, wij vertellen u hier graag meer over. Bel 0416 – 33 53 68 of stuur een mail naar info@metroxl.nl.