MetroXL introduceert Acoustiwall, dé decoratieve oplossing voor geluidsbeheersing. Heeft u een ruimte waarin het galmt of u elkaar slecht kunt verstaan? MetroXL levert met Acoustiwall oplossingen op maat in de vorm van akoestische systemen.

Uniek aan de akoestisch dempende systemen is dat deze niet alleen praktisch en functioneel zijn maar ook mooi en esthetisch verantwoord. Elke mogelijke print of grafische weergave kan worden verwerkt waardoor er in elke ruimte een bijzondere beleving kan worden gecreëerd. 


Acoustiwall oplossingen

Toepassingen

Akoestische verbeteringen kunnen in elke denkbare ruimte worden toegepast, zoals bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen, scholen, zorginstellingen, kantines, bedrijfshallen, zwembaden, grote entreeruimtes, horeca, openbare ruimtes, fabrieken, etc.

Bekijk onze projecten voor inspiratie of neem direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Acoustiwall laat esthetiek en geluiddemping perfect samengaan.