Bij MetroXL brengen we beleving in beeld. Dat doen we met maatwerk oplossingen en de inzet van onze eigen branded productlijnen.

Acoustiwall

Met de inzet van Acoustiwall wordt de akoestiek van de ruimte verbeterd. Elke mogelijke print of grafische weergave kan worden verwerkt: esthetiek en geluiddemping gaan perfect samen.

Pool Sound Absorbers

Een akoestische dempende oplossing met print speciaal ontwikkeld voor de inzet in het agressieve zwembadklimaat.

Lumiwall

Deze verlichte wanddecoratie wordt gemaakt van een stevig polyesterdoek uit één stuk, dus zonder naden. Het doek wordt strak op of in de wand gemonteerd en voorzien van interne ledverlichting.

Mozawall

Een mozaïek tegelwand met je eigen afbeelding, dat is Mozawall. Van pixel tot mozaïek. Mozawall is ontwikkeld door MetroXL en is een uniek product.

Vinywall

Vinywall is naadloos behang met daarop een haarscherpe afdruk van elke gewenste visual. Vinywall is verkrijgbaar in de standaard versie maar ook als duurzame ECO variant en in een HEAVY DUTY uitvoering (kras- en slijtvast).

Wil je meer weten over onze brands? Of ben je op zoek naar een maatwerk oplossing om meer sfeer en beleving te creëren? Neem dan contact met ons op. Bel 0416 33 53 68 of stuur een mail aan info@metroxl.nl. Wij helpen je graag verder.