Wat een sfeertje wanneer je hier binnenkomt! Een prachtige wand met naadloos fotobehang verwelkomt de bezoekers. De wandprint is wandvullend en waar nodig zijn uitsparingen gemaakt voor stopcontacten of andere items. Er is bij dit project gekozen voor een grafische afbeelding van bladeren in prachtige warme kleuren; groentinten met witte en  geelgouden lijnen. Een prachtige combinatie in dit historische pand.

Vinywall naadloos fotobehang

Er is hier gekozen voor de inzet van Vinywall naadloos fotobehang van MetroXL. Vinywall is een echt kwaliteitsproduct en ook leverbaar in een ECO variant. De ECO variant is vrij van oplosmiddelen en dus van nare geurtjes. Nieuw is Vinywall heavy duty, deze variant is afgewerkt met een extra sterke laag. Dat maakt deze Vinywall geschikt voor extra zwaar gebruik.

De voordelen van Vinywall naadloos fotobehang op een rij

Elke gewenste afbeelding wordt op Vinywall haarscherp verwerkt. De uv-bestendigheid zorgt ervoor dat de kleuren ook mooi blijven. Kiezen voor Vinywall als wandvullende fotoprint biedt nog meer voordelen:

  • Naadloos; met Vinywall zijn er geen naden zoals bij banen behang wel het geval is
  • Projectkwaliteit; Vinywall is een kwaliteitsproduct en heeft een hoge kras- en stootvastheid
  • Geurvrij; Vinywall ECO heeft een hoge milieuvriendelijke standaard zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit
  • Snelle montage; het MetroXL montageteam heeft Vinywall in ‘no-time’ aangebracht
  • Wanden hoeven niet egaal van kleur te zijn voor de verwerking van Vinywall, de grijze backing zorgt ervoor dat de kleuren op de hele muur hetzelfde tonen.
  • Brandwerend; Vinywall is genormeerd volgens EN 13823 en ISO 11925-2
  • Hygienisch; Vinywall is prima schoon te maken met water zonder dat het zijn kwaliteit verliest

Opvallende entree

Een opvallende entree maakt de binnenkomst in elke ruimte fijner. Als een warm welkom zorgt een afbeelding ervoor dat de ruimte een unieke sfeer heeft. Denk eens aan de inzet van Vinywall bij de entree van uw bedrijfspand, in een wachtruimte of horeca locatie. Kleuren, afbeelding, maatvoering, wij zorgen ervoor dat dit perfect past bij de ruimte.

Bijkomend voordeel is dat Vinywall vaak direct op de bestaande wand aangebracht kan worden; er zijn geen hak- of breekwerkzaamheden nodig. En zodra ons team klaar is, is het resultaat direct zichtbaar. Het is een slimme betaalbare manier om een mini metamorfose uit te voeren!

Meer weten?

Wil je meer weten over Vinywall naadloos fotobehang van MetroXL of één van onze andere kwaliteitsproducten? Neem dan contact met ons op; bel 0416 33 53 68 of stuur een mail aan info@metroxl.nl. Neem ook eens een kijkje op; www.vinywall.nl of onze portfolio.