MetroXL aanbevolen door SIKA Nederland – Pulastic Sportvloeren

In samenwerking met SIKA Nederland – Pulastic Sportvloeren heeft MetroXL de Pulastic Sound Wall ontwikkeld. Deze wandbekleding biedt de unieke combinatie van valbescherming, akoestische demping en esthetiek. Net zoals de Pulastic® sportvloer heeft de Pulastic® Sound Wall periodiek onderhoud nodig om langdurig mooi, veilig en hygiënisch schoon te blijven. Dit onderhoud heeft SIKA Nederland nu volledig overgedragen aan MetroXL.

Aanbevolen door SIKA Nederland

Wiljan Mossing Holsteyn
Manager Sport Benelux bij Sika Nederland – Pulastic® Sportvloeren

“Sika Nederland werkt al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid samen met MetroXL. De Pulastic® Sound Wall in uw sportaccommodatie is zelfs ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door de vakmensen van MetroXL in opdracht van Sika Nederland.

Sika Nederland heeft besloten om de ConditieCheck van de Pulastic® Sound Wall over te dragen aan MetroXL. Wij adviseren u deze check door hen uit te laten voeren. Met de jaarlijkse ConditieCheck ziet uw Pulastic® Sound Wall er namelijk altijd tip-top uit en u bespaart kosten omdat goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Met MetroXL als uw partner kunt u erop vertrouwen dat uw PSW langdurig mooi, veilig en hygienisch schoon blijft. MetroXL van harte aanbevolen door Sika Nederland!”

ConditieCheck Pulastic Sound Wall door MetroXL

Om het onderhoud goed te kunnen uitvoeren is het van belang te weten wat de conditie van de Pulastic Sound Wall op dit moment is. Tijdens de ConditieCheck checkt een gespecialiseerde servicemonteur van MetroXL de conditie van uw Pulastic® Sound Wall en:

  • Voert direct kleine reparaties uit
  • Past kleine spanningsverschillen in het doek aan
  • Reinigt kleine vlekken (tot max. 1m2)
  • Stelt een verslag op van de conditie van de wandbekleding met daarbij passend advies

Waarom ConditieCheck laten uitvoeren?

Het uitvoeren van een jaarlijkse ConditieCheck brengt vele voordelen met zich mee:

  • Reduceren kosten (niet vervangen maar goed bijhouden)
  • PSW schoon en hygiënisch (belangrijk voor gezondheid)
  • Waarborgen veiligheid
  • Inzicht in de conditie van de PSW en daardoor op peil te houden
  • Ontzorgen facilitair manager
  • PSW mooi en functioneel voor optimale prestaties (akoestiek en valbescherming)

Goed onderhoud houdt uw Pulastic Sound Wall in goede conditie

Hoe beter het onderhoud, hoe beter de conditie van uw Pulastic® Sound Wall. Met de jaarlijkse ConditieCheck houdt u de wandbekleding in uw sportaccommodatie ‘in shape’ en kunt u lange tijd profiteren van de veiligheid en kwaliteit van de Pulastic® wandbekleding.

Meer weten of direct een ConditieCheck inplannen? Kijk eens op: Onderhoud Pulastic Sound Wall of neem direct contact op met MetroXL; stuur een mail aan: info@metroxl.nl of bel 0416 33 53 68. Samen zorgen we ervoor dat u kunt blijven scoren met uw sportaccommodatie.