Spannend! Precies over een week worden de Sign+ Awards 2020 uitgereikt. Wij zijn genomineerd in de categorie indoor signage met project Experience Center Lightronics.

Genomineerd project in as opgegaan
Helaas heeft een grote brand in de nacht van 22 op 23 september het Experience verwoest. Dat was voor ons het moment om even een stapje terug te doen en niet meer actief stemmen te werven voor dit bijzondere project.

Uitreiking Sign+ Awards 2020 via livestream te volgen
Nu de uitreiking nog maar een week van ons verwijderd is vinden we het toch wel weer spannend worden. En ondanks dat het project niet meer te zien is zijn we er nog steeds enorm trots op.

Over Lightronics Experience Center
In het Lightronics Experience Center werden ruimtes nagebootst zodat de klanten de lichtoplossingen in natuurgetrouwe omgeving kunnen zien. Zo was er een treinstation, een gevangeniscel, een ziekenhuiskamer en een klaslokaal te zien. Elke ruimte kreeg zijn eigen beleving. Elke wand is door ons voorzien van passende prints in verschillende uitvoeringen; naadloos behang, textielframes (ook verlicht), wandbestickering en glasfolie. Deze graphics zijn door ons opgemaakt en ontworpen aan de hand van een artist impression.

U kunt nog steeds stemmen
Voor ons was dit het ultieme ‘beleving in beeld’- project! U kunt nog steeds stemmen op ons:

Volg uitreiking Sign+ Awards 2020 via livestream
Wilt u live zien of wij de Sign+ Award 2020 in de wacht slepen? Stem dan vrijdag 6 november om 19.30 uur af op de livestream: