Raamfolie met print. Professionele decoratie van MetroXL

Wilt u uw kantoor of bedrijfsruimte voorzien van raamfolie met print? Bij MetroXL bent u aan het juiste adres. We leveren niet alleen exclusieve folie voor uw raam met print van hoge kwaliteit, maar daarbij kunt u ook nog eens rekenen op een snelle service. Van ontwerp tot aan de montage van de folie met uw eigen ontwerp zijn we uw gespecialiseerde partner. Het aanbrengen van glas decoratie is geschikt voor vele doeleinden.

Het bekleden van een glaswand met folie decoratie heeft niet alleen een positief effect op de uitstraling van de ruimte, maar kan ook zorgen voor wat extra privacy als dat gewenst is. Hierbij kunt u denken aan semi doorzichtige raamfolie met print welke veel toegepast wordt in bijvoorbeeld wachtkamers of ziekenhuizen. Maar ook als u de glazen afscheiding binnen uw kantoor wil voorzien van een prachtige raam folie met print bent u bij MetroXL aan het juiste adres.

Onze folie met print is geschikt om uw bedrijfsruimte mee te decoreren of om meer privacy voor bezoekers of medewerkers mee te kunnen creëren. Ook voor het doorvoeren van uw huisstijl of logo is het laten plaatsen van raamfolie met een print een prachtige oplossing. Wilt u weten wat MetroXL voor u kan betekenen als het gaat om raamfolie met print? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Aan de hand van onze ruime ervaring en expertise adviseren we u graag.

raamfolie print afscheiding vergaderruimte

Raamfolie met huisstijl print laten maken bij Metro XL

Ramen lenen zich bij uitstek voor het bestickeren of beplakken met folie. Op deze manier kunt u uw bedrijfsruimte of kantoor voorzien van uw eigen unieke decoratie en uw huisstijl, logo of andere grafische motieven of patronen op subtiele wijze doorvoeren. Bij MetroXL bent u aan het juiste adres als het gaat om kwalitatieve raamfolie met print. Met deze raamdecoratie tovert u een interieur in bedrijfsruimtes, scholen, ziekenhuizen, hotels, restaurants, winkels of kantoren in korte tijd om tot een representatieve ruimte waarin de huisstijl van uw bedrijf de boventoon voert.

Raamfolie print afscheiding kantoor

Raamfolie met print is geschikt om complete glazen wanden mee te beplakken als unieke decoratie of als afscheiding. Ook als u uw ramen of glazen wanden wilt voorzien van een subtiel bedrijfs-logo, afbeelding, tekst of andere grafische motieven of patronen is de raam folie met print van MetroXL zeer geschikt. Wilt u de glazen wanden in uw showroom, winkelpand of kantoor laten voorzien van half doorzichtige raamfolie? Ook dat kan bij MetroXL. Met deze raamfolie is de print half doorzichtig zodat er meer privacy gecreëerd kan worden.

Deze raamfolie is zeer geschikt voor het afplakken van ramen en deuren in wachtkamers en spreekkamers. Natuurlijk kunt u bij MetroXL ook terecht als u uw raamfolie wilt voorzien van een foto print. Door het gebruik van hoogwaardige folie kunnen we uw ramen voorzien van een full colour afbeelding welke zorgt voor een verrassend effect in elke ruimte. Bent u benieuwd naar wat de voordelen van raamfolie met print kunnen zijn binnen uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met MetroXL.